hocam ne zamandan beri kullanıyorsunuz ve de mainde mi?Legit oynadıktan sonra atmaz hocam. Ben de kullanıyorum. Problem yaratmaz, merak etmeyin.
Evet main'de birkaç senedir aktif olarak kullanıyorum.hocam ne zamandan beri kullanıyorsunuz ve de mainde mi?
anladım teşekkürler bazı yerlerde bütün hileler ban yedirir denmişti de kafam karışmıştıEvet main'de birkaç senedir aktif olarak kullanıyorum.
Rica ederim cs2 için pek mümkün olduğunu zannetmiyorum.anladım teşekkürler bazı yerlerde bütün hileler ban yedirir denmişti de kafam karışmıştı
valla adam mainde senelerce kullanmış ben biraz daha rank kasıp yan hesaplarda oynamaya devam ederim yüksel ihtimallebence kullanma ne olur ne olmaz
Yorum kastığı için yorumu silindi bu tarz yeni üyelerin yorumunu dikkate almayınız genel de yorum kasmak için önüne gelen konuya saldırıyorlar alakasız mesajlar atacaklardır. Diğer konuya gelecek olursak 30K+ elo'larda memesense ile direkt semi-rage falan değil direkt rage atıp oynuyorlar kaldı ki midnight ile oynuyoruz biz direkt legit bir hile yani çokta bir şey söylenmesine gerek yok.valla adam mainde senelerce kullanmış ben biraz daha rank kasıp yan hesaplarda oynamaya devam ederim yüksel ihtimalle
Evet ücretli midnight.im sitesi oradaki reseller'lardan alabilirsiniz.midnight ücretli mi ? ücretli ise nereden satın alabilirim. sitesinde indirme yeri var sadece
Kralım en son bir konu açtım onaylanınca onada bir bakar mısın cevabını merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden canımsınEvet ücretli midnight.im sitesi oradaki reseller'lardan alabilirsiniz.
Cevap verildi hocamKralım en son bir konu açtım onaylanınca onada bir bakar mısın cevabını merak ediyorum teşekkür ederim şimdiden canımsın
Youtube da hangi sitelerden alabileceğini görürsün resellerden kod alıp kendi sitesinden aktifleştiriyorsunmidnight ücretli mi ? ücretli ise nereden satın alabilirim. sitesinde indirme yeri var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?