CS2 midnight main hesapta kullanılmalı mı?

Üye
Merhaba. Ben midnight hilesini normalde yan hesaplarda kullanıyordum ama hesaplar sıfır olduğu için report yiyip red trust oynuyordum. O yüzden de rage oynarken VAC live yedim. Şimdi, main hesapta full legit oynuyorum. Şüphelenen çok az oluyor. Halen yeşil güven faktöründeyim. Bu hileyle biraz daha rank kasıp bilgisayarı ve CS dosyalarını sıfırlayacağım. Korktuğum şey de VAC live değil, VAC ban yani yazılımın tespit edilmesi. Kullandıktan çok sonra 1 ya da 2 yıl falan VAC ban yer miyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Legit oynadıktan sonra atmaz hocam. Ben de kullanıyorum. Problem yaratmaz, merak etmeyin.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
valla adam mainde senelerce kullanmış ben biraz daha rank kasıp yan hesaplarda oynamaya devam ederim yüksel ihtimalle
Yorum kastığı için yorumu silindi bu tarz yeni üyelerin yorumunu dikkate almayınız genel de yorum kasmak için önüne gelen konuya saldırıyorlar alakasız mesajlar atacaklardır. Diğer konuya gelecek olursak 30K+ elo'larda memesense ile direkt semi-rage falan değil direkt rage atıp oynuyorlar kaldı ki midnight ile oynuyoruz biz direkt legit bir hile yani çokta bir şey söylenmesine gerek yok.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
midnight ücretli mi ? ücretli ise nereden satın alabilirim. sitesinde indirme yeri var sadece

En Güvenilir Hile Marketi
Onaylı Üye
Sosyal
abartmadığın sürece vac live yada vac ban yemezsin düzgün cfgleri forumlarında var araştırabilirsin