Yan hesaptan 3 saat yedim? Sonra 20 yedim şuan 3 gün galiba ikimizden birisi hatalı.VAC ban sınırsızdır ve profil kısmında herkese açık bir şekilde yazıyor
E ben şimdi seçkin hile açıp vac yesem direkt gider mi?doğru yazmışsın ama onar vac ban olmuyo çok vac sınırsız ama hwid değil
Güncelde doğrusu bu. Karşı takımdan birisi hile açmıştı ardından ark ekledim görüştük konuştuk. Vac ban yediğini fakat 20 saati kaldığını ardından tekrar oynayabileceğini söyledi. Fakat bu direkt VAC olmayabilir. O verilen süreler senin hile olup olmadığını incelemeleri için gereken süre olup bu işlem boyunca da seni seçkin maçlardan uzak tutmak istiyor olabilirler.Yan hesaptan 3 saat yedim? Sonra 20 yedim şuan 3 gün galiba ikimizden birisi hatalı.
Vac ban yani Valve'ın hile önleyici uygulamasıdır. VAC ban sen oyunu oynarken bilgisayarındaki dosyaları tarar ve 3. parti uyguluma bulduğu zaman sınırsız hesap banı atar. CS'de bir sürü ban sistemi vardır. OW ban VAC ban son olarakta Oyundan çıktığın zaman geçici saat banı. Oyundan çıkıp saatlik ban yemiş olup karıştırmış olabilirsin.Yan hesaptan 3 saat yedim? Sonra 20 yedim şuan 3 gün galiba ikimizden birisi hatalı.
Karıştırmadığıma eminim, ekranın üstünde kocaman kırmızı bir şekilde VAC bekleme süresi 3 gün yazıyor. Biraz karıştı.Vac ban yani Valve'ın hile önleyici uygulamasıdır. VAC ban sen oyunu oynarken bilgisayarındaki dosyaları tarar ve 3. parti uyguluma bulduğu zaman sınırsız hesap banı atar. CS'de bir sürü ban sistemi vardır. OW ban VAC ban son olarakta Oyundan çıktığın zaman geçici saat banı. Oyundan çıkıp saatlik ban yemiş olup karıştırmış olabilirsin.
kral 176 gün kaldı 35 gün girmezsem gercekten düştüğü doğru mu ne kadar düşüyor?Arkadaş VacLive yakalanıyor hileden dolayı anladığım kadarıyla onlarında bir seviyesi mevcut.
1. Seviye 30 DK
2. Seviye 24 Saat
3. Seviye 7 Gün
4. Seviye 15 Gün
5. Seviye 181 Gün (6 Ay)
Not: Eğer Cooldown seviyesini düşürmek ve sıfırlamak istiyorsanız 35 gün boyunca CS2'ye kesinlikle girmemeniz gerekiyor. 35 Günün sonunda girdiğinizde Cooldown sıfırlanıyor.
Banın bitince 35 gün girmeyeceksin öyle sıfırlanıyorkral 176 gün kaldı 35 gün girmezsem gercekten düştüğü doğru mu ne kadar düşüyor?
hiç oyun mu oynamam lazım yoksa hiç cs girmemem miBanın bitince 35 gün girmeyeceksin öyle sıfırlanıyor
176+35 gün cs girmeyeceksin hiçhiç oyun mu oynamam lazım yoksa hiç cs girmemem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?