CSGO Banana Vip Hack - Legit Ayarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✯Leqal Düşün, illeq4l Yaşa!✯
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar hile kullanmaya yeni başlayanlar için legit ayar yaptım bu ayarları kullanarak legit oynayabilirsiniz ve ban yeme riskiniz düşer:

Çok Önemli DİPNOT!: Arkadaşlar bazıları direk wallhack ten Espyi açıyor böyle yaparak dikkatinizi dağıtmış olursunuz, Yani bu ne demek; gözünüz ara sıra adama kaçar
İşte bu yüzden Chams kullanın her neyse ben ayarları Gösteriyim :)

Evet ayarlar bu şekilde eğer ban yemek istemiyorsanız Aimbot Ayarlarından FOV'u biraz kısın veya Chams'den Ignore-Z yi kapatın

Not: Chams Ayarlarındaki Team Vis. Rengine dikkat edin arkadaşlar bu rengi yapınca adam duvar arkası kırmızı eğer görünür bir şekilde ise yeşil olur.

Ayarlar Güzel ise konuyu beğenmeyi unutmayın :)
banananahack.png
bananahackk.png

Sorunlarınız olursa yoruma yazabilirsiniz arkadaşlar.

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
beyler ben oynuyorum korku var ama ara sıra coşuyorum (duymadınız görmediniz bilmiyorsunuz) :thugbear::bear::burnbear:

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Ban yeme olasılığı çok yüksek olabilir.Fov'u 5 yapanlar ''Ben kolsuzum'' diyenlerdir.Ben Fov'u 1 yapıyorum daha düşük olsa daha düşük yapardım.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Fov 3 Kolsuzlukmu yoksa ortamı acaba ;)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
✯Leqal Düşün, illeq4l Yaşa!✯
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ban yeme olasılığı çok yüksek olabilir.Fov'u 5 yapanlar ''Ben kolsuzum'' diyenlerdir.Ben Fov'u 1 yapıyorum daha düşük olsa daha düşük yapardım.
Yalan yok spray çok kötü yapıyorum fakat bu Aim ayarı nedense bana iyi geldi

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hileyi alta alamıyorum nasıl alıyorszunuz siz

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka şu legit ayarlarında aimbotta herşey tikli bende ama sağ tarafta body yazan kısım bende head de ve ben bunla 2 maç girdim arkadaşlar diyorki overwatch da her attığın hs titreyerek gidiyor dedi ban yiyebilirsin dedi ama ben maçlarda aimi kendim kaydırıyorum yine de ban yer miyim ?

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
akfit olur ben cünkü keşeleşe kada cıktım sonra iki hack birden actım ban yedim ama mutluum keleş olmak nasış bişey ögrendim şidmiki hedefim global olmak banana hack kulannarak yaptım başka hile kullanarak degil
hilenin en kısa zamanında tekrardan sahalaara dönme dilegiylen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...