400 lp enjoyer
Süper Üye
çok zor. hile söz konusu olduğunda bilgisayarına kadar ban atabiliyorlarCsde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
sebebi yazmıyosa açılabilirCsde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
kankam benim bi tanıdığıma oldu nerdeyse 1 yıl olucak hala açılmadı açmıyorlar sanırsamCsde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
kaldırılmıyor ama cok gecerli bi sebebin olursa belkiCsde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
benim arkadaşında 3 yıldır acılmıyor muhtemelen acılmaz yakankam benim bi tanıdığıma oldu nerdeyse 1 yıl olucak hala açılmadı açmıyorlar sanırsam
ban kalkaz dustum gecmiş olsunTeşekkürker hesap gitti yani
Hile kullanıp owerwatch yediysen kalkmaz hile kullanıp vac yediysen hiç kalkmaz, hile kullanmayıp owerwatch kalkabilir ticket atarsan, hile kullanmayıp vac yemen mümkün değil zaten.Csde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
malesef vac yediysen kalkmazCsde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
yok hocam açılmazCsde deneme amacli 1 kere hile actim ondada 10 dk oynamadim hesabim 2 3 ay sonra ban yemis sebebi yazmiyo geri hesabim acilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?