CSGO düşük sensitivity yoksa yüksek sensitivity mi daha iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
tamamen kendine bağlı ama düşük sens tercih edebilirsin tabi alanına görede değişebilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
düşük sens her zaman bütün oyunlarda daha iyidir her zaman daha iyi kafaya aim koyarsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tamamen sana kalmış bi olay bu nasıl rahat hissediyorsan o şekilde ayarlamalısın benim fikrim düşük dpi kullanmak ama kişiden kişiye değişir bunlar

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bu kişiden kişiye göre değişir iyi sens diye bişey yoktur

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
mausu bilekten çeviriyorsan yüksek dpi koldan çeviriyorsan düşük daha mantıklı

Üye
3 HİZMET YILI
yüksesk sens oynayanlar genelde awp oyuncuları oluyor flick shot atmak için ama tap olarak oynuyosan düşük sens daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Csgo için bir türlü sens bulamıyorum sizce düşük senste mi oynayayım yüksek sens mi?mauseyi düz tut

Merhaba arkadaşlar Csgo için bir türlü sens bulamıyorum sizce düşük senste mi oynayayım yüksek sens mi?
kanka mauseni ortaya al mausepedinin başından sonuna kadar çevir eğer başladığın noktaya geri gelmediyse aimin ona göre yükselt veya azalt

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
deatrhun bunny fln yapıyosan yüksek rekabetçi ranked fln sa düşük tavsiye ederim

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Valorantta yüksek sens daha mantıklı tap oyunu ancak csgo gibi daha çok spray oyunlarında düşük sens daha kullanışlı olur

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
fps oyunlarında düşük sens daha iyi oluyor
Post automatically merged:

fps oyunlarında düşük sens daha iyi oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
FPS oyunlarında sens tamamen kullanıcıya bağlıdır. kas hafızası, mouse ve pad kullanımına göre değişir kendi sens ayarını bulman ve uzun süre onunla oynarsan alışırsın die düşüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk sens olayında sens değiştire değiştire dene en rahat hangisi geliyosa öyle oyna sana bağlı birşey tamamen

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Öncelikle tabi ki herkesin sens ayarları farklı olur fakat yapılması gereken birkaç bir şey var. Mouse ayarlarına girip ivme ayarını açarsanız çok daha rahat olduğunu fark edeceksiniz. İkinci olay eğer kesin nişancı türlerinde kendiniz
daha başarılı buluyorsanız hedefe daha hassas yaklaşmak ve kaçırmamak için düşük sens önerilir. Tabi ki mouseniin driveri üzerinden yapacağınız DPİ ayarları da bir hayli etkili bu konuda.

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
alışkanlığınla alakalı kanka ben mouse dpı sondan 10.000 dpiı 7500 e getirip oynuyorum ve hassasiyetim 1.04 fln hep böyle alışmışım yavaş olunca hoşuma gitmiyor ve daha çok efor sarfediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...