CSGO düşük sensitivity yoksa yüksek sensitivity mi daha iyi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Alışık oldugun hassasiyetten vazgeçme bence sonra alışamıyorsun

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Oynayış tarzına ve refleksine göre değişkenlik gösterecek bir konu bu

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mause padine göre ayarla ama adamların kafasına hiza almak için düşük tabiki daha iyidir silver 1 den novaya 2ye böyle yükseltmiştim çok yüksekse mutlaka düşür fayda görürsen öyle devam et

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
o kendine göre değişir ama her zaman düşük sens iyidir

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
düşük sensivity her zaman pixel olarak daha iyi bir performans sağlar çoğu profesiyonel oyuncu düşük sens te oynadıklarını görebilirsin bunun yanı sıra güzel bir crosshair de gerekli tabi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Mouse alanına göre bence düşük sens daha iyi , çoğu aim gerektiren oyunlarda düşük sens tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
düşük sens alışırsan efsane oluyor

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar Csgo için bir türlü sens bulamıyorum sizce düşük senste mi oynayayım yüksek sens mi?
hocam e-sporcular genelde düşük ayarları seçiyorlar isdersen sende 1 takımda oynıyan birini bulup onun sens ini alıp kendine göre aşa yukarı oynama yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kral professional oyuncular düşük dpi düşük sens ile oynuyor mouse larda ips denilen bir zımbırtı var eğer senin mouse da o düşükse düşük sens le oynayamazsın çünkü hızlıca döndürmeye çalıştıgında mousen dönmez ya yukarı gider ya aşağı mouse önerim olursa orta dereceli bir mouse razer deathadder v1 220 ips değeri var ve işini rahatlıklar görür.

shiii
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
i would say higher sens is better but harder to master, and low sense is easy to master but not that good

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bazıları yüksekle bazıları düşükle daha iyi oynar sana hangisi uygunsa onu bulman lazım. Ben şahsen düşükle oynuyorum bence düşük daha iyi bence.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bu biraz senin oyun deneyiminle de alakalı bir şey. Düşük ve yüksek sensivity tercih eden birçok pro. esporcu var. Düşük sensivity tercih eden sayısı biraz fazla diyebiliriz.
Post automatically merged:

training maplere girip sensivity çalışırsan kas hafızana göre bir şey bulabilirsin. Zaten training maplerde çalıştıkça ritmini bulursun.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bu kesinlikle kişiden kişiye göre değişir ancak 800dpi düşük sens oynamak bana göre daha iyi

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam düşük öneririm ki zaten bir çok e sporcuya baktığımızda 0.800 gibi düşük rakamlarda kullaniyorlar

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Oldum olası FPS oyunlarını yüksek sens ile oynarım, insanlar genellikle düşük sens önerir fakat tamamen el alışkanlığı ile ilgili bi muhabbet.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
FPS oyunlarında düşük fps aimi tutturmak için her zaman daha avantajlıdır bence.

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI

düşük sensitivity daha iyi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...