Teşekkür ediyorum görüşün için,Diğer arkadaşlara nazaran eyvallah kralMüzikle biraz daha orantılı olabilir ayrıca biraz daha araları kesebilirdin veya hızlandırabilirsin. Birine sıkmadıgın anda beklediğin süre çok gibi geldi bana o bekleme süresi az olsa daha iyi olur gibi me geliyor veya vuruşlarını ağır çekimle yaparsan aralarda vurmadıgın süreler hızlandırılmış gibi durabilir. Ne kadar doğru ne kadar düzxgün fikir verdim bilemem sonuçta bne edit yapmıyorum ancak güzel edit yine de ben bunu bile yapamam![]()
Sizin gibi insanlar yüzünden bu ülkede hiçbirşey gelişmezGüzel olmuş kardeşim eline sağlık bidaha olmasın![]()
Tepkiye bak xd adamın anasına babasına sövsek bu kadar tepki vermezdiTeşekkür ediyorum görüşün için,Diğer arkadaşlara nazaran eyvallah kral
Post automatically merged:
Sizin gibi insanlar yüzünden bu ülkede hiçbirşey gelişmez![]()
Hayır dalga geçmek neden yani dimi ? Olmamış kardeşim tarzında birşey söyleyebilirsin dediğim gibi bir iddiiam yok zaten sadece görüş merak ettim güzel olmuş birdaha olmasın demek nedir? kaç yaşındasın?Tepkiye bak xd adamın anasına babasına sövsek bu kadar tepki vermezdi![]()
iyisin desemde birşey değişmeyecek kötüsün desemde xdHayır dalga geçmek neden yani dimi ? Olmamış kardeşim tarzında birşey söyleyebilirsin dediğim gibi bir iddiiam yok zaten sadece görüş merak ettim güzel olmuş birdaha olmasın demek nedir? kaç yaşındasın?
Ben iyi demeni istemiyorum bak diğer arkadaşlar gibi kötü veya geliştirilebilir yada daha yolun başındasın yada olmamış demek zor değil, bu şekilde davranarak insanın hevesini kırıyorsun anlatabiliyormuyum?Çok iyisin desemde birşey değişmeyecek çok kötüsün des
iyisin desemde birşey değişmeyecek kötüsün desemde xd
Yaptıktan sonra aşırı pişman oldum bunamüziğin sonunda bir a a a a a diye biteni bekliyordum gelmedi![]()