CSGO girince bilgisayar kendini yeniden başlatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar diğer oyunlarda bu sorun yok ama cs go ya girince 1 saat içinde sistem kendini yeniden başlatıyor hata falan da vermiyor stres test yaptım sonuna kadar çıkarttım değerleri zorladım 1 saat boyunca kapanma olmadı sorun ne olabilir lütfen yardım edin

Çözüm
  • CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers

Yukardaki programlardan birisi varsa bunlar oyun ile çakışıyor, veya oyun bunları şüpheli 3. parti program olarak algılıyor.Ve bilgisayarı yeniden başlatıyor.Bunları görev yöneticisinden kapatıp dener misin ?
bu programlardan hiç biri bende yüklü değil. cevap için teşekkürler ama sorunu çözdüm driverlerden dolayı yapıyormuş
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
olması gerek nerden bakıyoruz
Post automatically merged:

olması gerek nerden bakıyoruz
aygit yoneticisinden goruntu bagdastiricilari, eger hem ekran kartin hem islemci grafik islemcin varsa csyi islemci grafik islemcinden aciyor olabilir bilgisayarin, csgonun dosya konumundan sag tiklayinca goruntu bagdastiricisi gibi bi ayar cikmasi lazim eger ki cift grafik islemciye sahipsen ordan ekran kartini veya islemcinin grafik islemcisini secmeyi dene

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
aygit yoneticisinden goruntu bagdastiricilari, eger hem ekran kartin hem islemci grafik islemcin varsa csyi islemci grafik islemcinden aciyor olabilir bilgisayarin, csgonun dosya konumundan sag tiklayinca goruntu bagdastiricisi gibi bi ayar cikmasi lazim eger ki cift grafik islemciye sahipsen ordan ekran kartini veya islemcinin grafik islemcisini secmeyi dene
hayır bir tane varmış ekran kartımın ismi çıkıyor sadece

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
  • CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers

Yukardaki programlardan birisi varsa bunlar oyun ile çakışıyor, veya oyun bunları şüpheli 3. parti program olarak algılıyor.Ve bilgisayarı yeniden başlatıyor.Bunları görev yöneticisinden kapatıp dener misin ?

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
  • CCleaner
  • Powershell
  • Sandboxie
  • Cheat Engine
  • IObit Start Menu 8
  • Process Hacker
  • DLL Injectors
  • Hypervisors
  • Steam Idlers

bu programlardan hiç biri bende yüklü değil. cevap için teşekkürler ama sorunu çözdüm driverlerden dolayı yapıyormuş

Çözüm
No Life King
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
it might be a Processor or RAM overload, try monitoring your CPU temp when playing other games, if its high you should upgrade youre CPU cooler or improve your PC ventilation.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyuna özel overclock yaptıysan ekran kartı veya işlemci zorlayıp kendini kapatabilir
Post automatically merged:

Oyuna özel overclock yaptıysan ekran kartı veya işlemci zorlayıp kendini

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
oyun açılırken arkada açık zararlı uygulama(virüs) olabilir ya da işlemcin ısınabilir bu da pc nin kapanmasına neden olur bunları kontrol edebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...