Arkadaşlar bildiğiniz gibi csgo ücretsiz oldu şimdi ben bu ücretsiz csgo hesabıyla prime odalarına girebilme şansım var mı acaba? Bide benim ana hesaptaki oyunlar aile paylaşımı mantığında yan hesapta da kütüphaneye ekleniyor bu ücretsiz hesaptan vac yersem diğer ana hesabı etkiler mi?
Ücretsiz hesabınla prime odalara girersin ama prime odanın rankı da free`ye düşer
Ana hesapta vac yeseydin aile paylaşımını etkiliyor diye biliyorum ama
Aile paylaşımı yapılan bir hesapta vac yersen ana hesabı etkileme oranının yüksek olduğunu düşünüyorum
Ücretsiz hesabınla prime odalara girersin ama prime odanın rankı da free`ye düşer
Ana hesapta vac yeseydin aile paylaşımını etkiliyor diye biliyorum ama
Aile paylaşımı yapılan bir hesapta vac yersen ana hesabı etkileme oranının yüksek olduğunu düşünüyorum
Yanlış hatırlamıyor isem 24. seviyeye ulaştığın zaman prime özelliğin aktif oluyor idi. 24. seviyeye ulaştığın zaman sorunsuz bir şekilde giriş yapabilirsin. Benim aynı e-posta adresi üzerine 3-4 tane CS:GO hesabım vac yedi. Normal bir şekilde iken ban yemiyorsun. Ancak hile açtığın zaman hangi hesapta ise o ban yiyor. Diğer hesaplarını engellemiyor.
Yanlış hatırlamıyor isem 24. seviyeye ulaştığın zaman prime özelliğin aktif oluyor idi. 24. seviyeye ulaştığın zaman sorunsuz bir şekilde giriş yapabilirsin. Benim aynı e-posta adresi üzerine 3-4 tane CS:GO hesabım vac yedi. Normal bir şekilde iken ban yemiyorsun. Ancak hile açtığın zaman hangi hesapta ise o ban yiyor. Diğer hesaplarını engellemiyor.
Dostum sana bir tavsiye ama bunu sakın ama sakın unutma Denemek için bile hile açma. Denemek için bir kez hile açtım suprem hesabım gitti yani sakın hileye bulaşma gardaşım bu sözümü unutma