CSGO Hile ban ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Herkese selam 1 yıl önce hesabımda hiç rekabetçi maç atmadım sadece hileyle zombi modu oynadım. 2 ay sonra oyunu bıraktım. uzun zamandan sonra steam giriş yaparken ban yediği gördüm. neyse şimdi csgo hile oynamak istiyorum. csgo hile ban durumu nedir? otomatik ban dalgası mevcut mu?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bu sitede bulunan hileler ile oynayabilirsin.Çok fazla abartma.Örneğin:Bunny yaparak direk adam öldürmek ya da dümdüz yürüyüp sağa sola bakmadan hs atmalar vb. şeyleri yapmassan rahat oynarsın.3 4 aydır sorunsuz oynuyorum.Ban yemedim.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bu sitede bulunan hileler ile oynayabilirsin.Çok fazla abartma.Örneğin:Bunny yaparak direk adam öldürmek ya da dümdüz yürüyüp sağa sola bakmadan hs atmalar vb. şeyleri yapmassan rahat oynarsın.3 4 aydır sorunsuz oynuyorum.Ban yemedim.
3 4 aydır nasıl ban yemediniz ben mi çok belli ederek oynuyorum anlamadım ama hiç bu kadar uzun süre ban yemeden durduğum olmadı

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Herkese selam 1 yıl önce hesabımda hiç rekabetçi maç atmadım sadece hileyle zombi modu oynadım. 2 ay sonra oyunu bıraktım. uzun zamandan sonra steam giriş yaparken ban yediği gördüm. neyse şimdi csgo hile oynamak istiyorum. csgo hile ban durumu nedir? otomatik ban dalgası mevcut mu?
peki Ban dalgası var mı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
3 4 aydır nasıl ban yemediniz ben mi çok belli ederek oynuyorum anlamadım ama hiç bu kadar uzun süre ban yemeden durduğum olmadı
Wallhack ile zaten görüyorsun.Adam çıksa bile normal bir reaksiyon vermen gerekir.Direk vurmak yerine çok kısa bir süre 1 sn ya da daha az bir süre zarfında tepki vermek önemli oluyor.Genellikle kafa ya değil gövde vurmaya özen gösteririrm.Şu anda halen daha mevcut oynuyorum.37 lvl şu anda ve 2020 hizmet madalyası mevcut hesabımda.(21 lvl olunca zaten premium yükseltiyor.O yüzden karşıma çok az hileci geliyor.)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben kullanıyorum toplamda 164 win aldım ve daha ban yemedim günde 3-4 oyun atıyorum 24 saat oynamıyorum reportlar siliniyor ama VAC ban yersen bilemem owerwatchdan ban yemedim hilede yapmaman gereken triger açma aim asist aç 3-5 kere bilerekten wall hack açık olsun ama 5 elin 1 inde wh yokmuş gibi davran

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ben kullanıyorum toplamda 164 win aldım ve daha ban yemedim günde 3-4 oyun atıyorum 24 saat oynamıyorum reportlar siliniyor ama VAC ban yersen bilemem owerwatchdan ban yemedim hilede yapmaman gereken triger açma aim asist aç 3-5 kere bilerekten wall hack açık olsun ama 5 elin 1 inde wh yokmuş gibi davran
bu sitede hile kullanıyon mu?

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hayır ben burada kullanmıyorum paylaşıcaktım ***** bi hile güvenli degil diye gözüktü o yüzden malesef paylaşım yapamıyorum istekte bulunursan bile veremem
bu sitede hile kullansaydın ya ban yemeyen çok win alan paralı hile diye boş yorum attın. bu konu sana ban durumu varmı diyorum bu sitede csgo hile demeyi unuttum neyse

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
ban dalgası olayı geçti bence artık en belli etsen bile 2 haftada ban yiyosun.
dediği gibi galiba sadece rekabetçi maç.
yıllar önce oynadığımı hiç rekabetçi maç atmadım. sadece zombi modunda oynamıştım. aimbot hızlıyla taratıyor. bu hileden birkaç haftadır ban yemedim. oyunu bıraktım Uzun aradan sonra steam giriş yaparken VAC banlandığı gördüm. VAC nasıl banlandı hangi yaptım ban dalga mı bilmiyorum burada konu açtım. rekabetçi maç değil her zaman 3 parti server oynuyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...