Csgo Memory hack Menü Gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
1 aydır çözülemedi !!! inject oluyor sol üstte beyaz şekilde hile adı yazıyor ama inserte basıyorum gelmiyor sakn num loca basın f11 e basın diyecekseniz demeyin

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum 1. secenegim garip gelebilir ama dene (benim gibi her el farklı ayarlar kullanıyorsan eğer bunu denemelisin çünkü öteki söyleyeceğim seçenek verem edebilir :) )
1. Seçenek: Farklı bir klavye denemen
2. Seçenek: XCSGo aç ardından ''EkranKlavyesi'' arat ve aç oyuna gir daha sonra görüntü ayarlarından ''Tam Ekran'' modunu ''Tam Ekran Pencereli'' olarak değiştir Alt+Tab yaparak ekran klavyesine geç ve ''INSTERT'' tuşuna tıkla bakalım.
Umarım olur iyi oyunlar :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum 1. secenegim garip gelebilir ama dene (benim gibi her el farklı ayarlar kullanıyorsan eğer bunu denemelisin çünkü öteki söyleyeceğim seçenek verem edebilir :) )
1. Seçenek: Farklı bir klavye denemen
2. Seçenek: XCSGo aç ardından ''EkranKlavyesi'' arat ve aç oyuna gir daha sonra görüntü ayarlarından ''Tam Ekran'' modunu ''Tam Ekran Pencereli'' olarak değiştir Alt+Tab yaparak ekran klavyesine geç ve ''INSTERT'' tuşuna tıkla bakalım.
Umarım olur iyi oyunlar :)
hayır olmadı yazılımsal hilede var sorun

Üye
8 HİZMET YILI
Beyler bendede oluyodu bende net graph açık degilmiş konsola yazdıktan sonra geldi hala çözemediyseniz bunu deneyin derim ayarlardan konsolu etkinleştirin sonra "esc"nin altındaki tuşa basın e gibi olan sonra konsol gelicektir oraya "net_graph 1" yazıp enterlayın düzelecektir ınsert e bastıktan sonra çalışır inşallah yardımım dokunur :):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...