Mevlanayı çok gördüm ama bunu ne duydum ne gördüm özel oyunda yaptıysa kolay ama rekabetçide mümkün değil benceGeçen hafta arkadaşımla oynarken ctrlye bastığında hasar almayan bir hile ile karşılaştık hatta adam istediği duvarın içinden kurşunu geçirebiliyodu. Hiç böyle bir hile ile karşılaşan var mı ?
aynen yüzde 90 bug olmuşturölüm maçında yaşandıysa bu olay @caners09 arkadaşımızın dediğini bende yaşadım ama ölüm maçı değilde rekabetçi ise daha önce ne gördüm nede duydum
böyle birşey çok zor. eğer yapan bir hile varsa acilen bence memory hilesinin... yada gelmemesi lazım ya o kadar oyunlarını bozmayalım insanların. : )Geçen hafta arkadaşımla oynarken ctrlye bastığında hasar almayan bir hile ile karşılaştık hatta adam istediği duvarın içinden kurşunu geçirebiliyodu. Hiç böyle bir hile ile karşılaşan var mı ?
o hilevac ban yada owerwatch ban yedirirGeçen hafta arkadaşımla oynarken ctrlye bastığında hasar almayan bir hile ile karşılaştık hatta adam istediği duvarın içinden kurşunu geçirebiliyodu. Hiç böyle bir hile ile karşılaşan var mı ?
Keşke maçın demosunu indirseydim.. Olay arkadaşımla hackli pre girdiğimizde oldu inanması cidden zor ama 16 0 yok ettilerŞu ana kadar maksimum mevlana ile karşılaştım bunu ilk kez duydum dostum videosu filen çektiysen bizlede paylaşırsan sevinirim.