Uzman Üye
yiyorsun knkm ben yedimGeçmiş olsun CS:GO'da ban affı yok.
Hile açmadığın hesapta ban yemezsin.
Makro kullanmışsındır. Yada bir maçta 40 50 kill aldıysan yersin. Hilesiz alamazsın zaten.hocam aynı durumu ben de yaşadım sebepsiz yere overwatch ban yedim sınırsız
destek talebi açtım ama ertesi gün 2.kez overwatch ban yedim ilk ban açılmadan
valve'ye yazdım umarım açarlar gidip prime aldım ve 1 hafta oynamadan ban yedim hile filan da kullanmadım hiç
Post automatically merged:
yiyorsun knkm ben yedim
neyini zorluyon knk hilesiz ban yedim niye durduk yere yalan atayım ortada sebep yokken , çok iyi oynayabilen bir oyuncu değilim 5/12 7/10 bazen çok kötü oynayıp 1/12 bile yapmışlığım var ve toplamda 8 rekabetçi girdim yani hepsi böyle ilerliyor sen düşün 40 50 kill etmiyor toplamıMakro kullanmışsındır. Yada bir maçta 40 50 kill aldıysan yersin. Hilesiz alamazsın zaten.
Ban yiyen Steam hesabınızın linkini atar mısınız?neyini zorluyon knk hilesiz ban yedim niye durduk yere yalan atayım ortada sebep yokken , çok iyi oynayabilen bir oyuncu değilim 5/12 7/10 bazen çok kötü oynayıp 1/12 bile yapmışlığım var ve toplamda 8 rekabetçi girdim yani hepsi böyle ilerliyor sen düşün 40 50 kill etmiyor toplamıama dediğim gibi hile kullanmadım kullansaydım yazardım hileyim diye sonuçta böyle bir forumdayız.
Ban yiyen Steam hesabınızın linkini atar mısınız?
Konu sahibi arkadaş da atarsa iyi olur.
Ban yiyen Steam hesabınızın linkini atar mısınız?
Konu sahibi arkadaş da atarsa iyi olur.
csgoda ban mı varmışArkadaşlar merhaba öncelikle bir arkadaşımdan prime hesapli steam csgo hesabı aldım oynamak için herhangi bir şekilde hiçbir hile kullanmadım ama owerwatch banı yemiş şimdi buraya gelip hile açmadıysan ban yemezdin diyenler olucak kullanmadım arkadaşlar ama ondan önceki steam hesabında prime olmayan bi hesapta kullanıyodum acaba sbyte dosyalarını algılayıpmı ban attı kafayı yicem adama ayıp olucak neden ban yediğimin videosu falanda yok nedir bu ow ban nasıl açıcam bunu desteğe falan nerden yazarım lütfen yardımcı olun
dostum aynısını yaşadım fakat ne kadar denesende açılmıyor geçmiş olsunArkadaşlar merhaba öncelikle bir arkadaşımdan prime hesapli steam csgo hesabı aldım oynamak için herhangi bir şekilde hiçbir hile kullanmadım ama owerwatch banı yemiş şimdi buraya gelip hile açmadıysan ban yemezdin diyenler olucak kullanmadım arkadaşlar ama ondan önceki steam hesabında prime olmayan bi hesapta kullanıyodum acaba sbyte dosyalarını algılayıpmı ban attı kafayı yicem adama ayıp olucak neden ban yediğimin videosu falanda yok nedir bu ow ban nasıl açıcam bunu desteğe falan nerden yazarım lütfen yardımcı olun
hatalı olmuş olabilir. Steam desteğe yazarsan yardımcı olurlarArkadaşlar merhaba öncelikle bir arkadaşımdan prime hesapli steam csgo hesabı aldım oynamak için herhangi bir şekilde hiçbir hile kullanmadım ama owerwatch banı yemiş şimdi buraya gelip hile açmadıysan ban yemezdin diyenler olucak kullanmadım arkadaşlar ama ondan önceki steam hesabında prime olmayan bi hesapta kullanıyodum acaba sbyte dosyalarını algılayıpmı ban attı kafayı yicem adama ayıp olucak neden ban yediğimin videosu falanda yok nedir bu ow ban nasıl açıcam bunu desteğe falan nerden yazarım lütfen yardımcı olun
Yiyorsun kanka bende yedim misal benim telefon numaram A steam hesabına bağlı ve ben o hesaptan CS de ban yedim. Gittim yeni hesap açtım aynı telefon numarasını oraya kayıt ettim B hesabından da ban yiyorsun anında atmıyorlar bir hafta felan sürüyor ama garanti ban atıyorlar. Hatta benim hesabımda kütüphanede csgo olmamasına rağmen ban yemiştim sebebi de anlattığım gibi Telefon paylaşımı nedeni ile diyordu.Geçmiş olsun CS:GO'da ban affı yok.
Hile açmadığın hesapta ban yemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?