Csgo Overwatch düşmemek için ne yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
CS GO'da owerwatche düşmemek için yada düşmeyi daha cok zorlaştırmak ıcın ne yapılır bilen varmı övgü botu vs işe yarıyormu report silmede yada kaç reportte ow'ye düşüyoruz bilgisi olan varsa yazabilirmi

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
peki o övgüler reportu siliyormu bazıları övgü botu falan bastırıyor ow'ye düşmesi zorlaşıyormuş ama bazılarıda işe yaramıyor diyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aim kullanma wall hacki de dikkatli kullanacaksın başka yolu yok

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
zannetmıorm ovgunun kaldırdıgınıı kardsm yanlısın war

returnofthecosmos
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Benim bildiğim kadarıyla kill sayısı, oyundan atılma, report sayısı falan etkiliyor bunların fazlalığına göre de sıraya sokuyorlar seni sonra da izliyorlar, benim tavsiyem hileyi çok belli etmeden kullanman ama o da çok zor oluyor bazen

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benim bildiğim kadarıyla kill sayısı, oyundan atılma, report sayısı falan etkiliyor bunların fazlalığına göre de sıraya sokuyorlar seni sonra da izliyorlar, benim tavsiyem hileyi çok belli etmeden kullanman ama o da çok zor oluyor bazen

karşıyada geliyorlar 5 pre hile mecbur belli ediyorum 2-3 oyunda bir bu oluyo sonra owye düşüp ban yiyorum ya

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
belli etmicen knk ama imkansiz ya tilt olan adam direk reportluyor

Üye
6 HİZMET YILI
aim asla kullanma derim bazen kontrolden çıkabiliyor ve direk overwatch banı yedirtir sana. wall kullan onu da olabildiğince belli etmeden oyna mesela bi yerden çıkarken adam olmasa dahi belirli spotları kontrol et sanki wall yokmuş gibi davran takımdan info alırsan rahat oyna

ü
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Wallhack kullanma chams kullan adamlar görününce yeşil olsun awp de backtrack kullan övgü botu satın al aldıktan sonra 2 gün hile kullanma normal rek gir sonra kullanabilirsin biraz güvenin yükselir ve levelini yükselt basit eğlencede

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hocam ben aktif olarak kullanmamakla birlikte 1 seneyi aşkın full MM de hile kullanarak oynadım , sadece aim hack açıktı ama bende wall kullanmıyordum bu sayede owerwatchta duvar izlemiyorum istemsizde olsa aim de slient aim vardı kaymayan cinsten. aylar boyunca global rankta ban yemeden oynayabildim. Belli etmeyen bir aimin yoksa aim hacki kapat ve duvarları izlememeye özen göster bütün açıları kontrol et. Ow düşsende bu sayede ban yemeden oynayabilirsin.

researcher
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Karşına 5 hile gelince reportlayıp afk bırak, oyununa gelen hileler ban yedikten sonra maçlar siliniyor yani yenilgi geri veriliyor sana boşuna sende hile açıp ban yeme

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
övgüler birazda olsa topluluk arasında risk azaltıyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Rapor atıldığında her türlü düşersin. Hile değilsen zaten sıkıntı olmaz.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Karşına hile geldiği zaman oyunu kazanmak uğruna gaza gelip ufacık birşey bile belli ediyorsan ow yememe gibi bir ihtimalin yok. Tabi reportlandıysan. Ow ban yememek için sadece wh kullanmalısın aim veya başka şeyler kesinlikle olmaz. İnfosunu almadığın, duymadığın adamı gidip bulma, prefire atma. Temiz bir oyuncu gibi oyna. Birazcık belli edeyim birşey olmaz deme.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
reis gerçekten en basit yöntem wallbang atma ve infoyu takımınada ver tek seni zannetmesinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...