csgo overwatch düştüm nasıl kaldırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
dostalım hepinize merhaba ben csgoda lvl kasıyordum (prime değil) 8 lvl oldum ama inferno haritasında bananadaki duvarın arkasından 2-3 kişi vurdum awp ile onlarıda zıplayarak gördüm adamlar direkt hile dediler ondan sonra biraz daha basit eğlence oynadıktan sonra arkadaşım ile yoldaş girdim yoldaşı 9-0 kazandık ben 7 kill aldım 2 kere öldüm adamlar yine hile dedi kolsuzlar ama maçtan sonra bi maç daha atalım dedik trol yaparız diye anlaşırken birde genel bekleme süresi diye yazı çıktı üstte sonra steamı kapatım açtım bir bildiri geldi csgo oyunundan overwatch tarafından kalıcı olarak yasaklandınız diye profildede oyun yasaklaması vardı ama hile açmamıştım bunu desteğe nasıl anlatabilirim?

(bu arada hile kullanmıyordum)

hala yaşıyorum maalesef
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
eğer temiz isen ban yemen imkansız zaten... desteğe ticket atsan bile %95 geri açmazlar çünkü sana bir yapay zeka ban atıyor bir insan değil ve genellikle de doğru banlar atıyor. yani burda gelip temizim falan demen boş

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
onceden oynadıgın oyunlarda hile vs açtıysan orda ow yemiş olabilirsin

Üye
7 HİZMET YILI
overwatch ı insanlar yapıyor hile değilsen anlaralr ban atmazlar

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
eğer temiz isen ban yemen imkansız zaten... desteğe ticket atsan bile %95 geri açmazlar çünkü sana bir yapay zeka ban atıyor bir insan değil ve genellikle de doğru banlar atıyor. yani burda gelip temizim falan demen boş
skinchnager kullanıyordum acaba onun yüzündenmi ama skin changerdede menüsü felan yok başlatıyorsun o kendisinde olan skinlerle oynuyon

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
OW'daki insanlar senin ne yaptığını gayet iyi biliyor. Burada temizim ayaklarına yatma güzel kardeşim. Umarım banını da kaldıramazsın, iyi forumlar.

hala yaşıyorum maalesef
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
skinchnager kullanıyordum acaba onun yüzündenmi ama skin changerdede menüsü felan yok başlatıyorsun o kendisinde olan skinlerle oynuyon
skinchanger'da ban sebebi zaten... millet boşuna mı para verio skinlere xd

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
OW'daki insanlar senin ne yaptığını gayet iyi biliyor. Burada temizim ayaklarına yatma güzel kardeşim. Umarım banını da kaldıramazsın, iyi forumlar.
hile kullansam vac yerim kullanmadığım için OW yedim
Post automatically merged:

skinchanger'da ban sebebi zaten... millet boşuna mı para verio skinlere xd
ama OW izleyenler onu nasıl farkedecekki?
Post automatically merged:

bide daha OW dan ban falan yedin diye msaj gelmedi daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...