Csgo Owerwatch Yememe Taktikleri Var Mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ben Legit Oynuyorum Vac a Falan Yakalanmıyorum Nova 3 Oldum Owerwatch Ban Yedim Bi Hesap Daha Açıcam Ne Yapabilirim Owerwatch Yememek İçin

PubgCentek

P
Normal gibi oyna. Adamı görsen bile aim ini oraya tutma dümdüz b ye git mesela çaktırmamaya çalış işte sende bitiyor :D

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Zaten Legit Oynuyorum Daha Ne Yapayım Hadi Rage Oynasam Haklısında
dahada belli etmiyceksin gereksiz bi konu bence overwatch dan bahsediyoruz adam seni hile sanarsa yersin raporu hadi desek bazı adamlar yediremiyo reportluyo desek overwatchı izleyen adam seni hile sanmıycak bu kadar basit

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
dahada belli etmiyceksin gereksiz bi konu bence overwatch dan bahsediyoruz adam seni hile sanarsa yersin raporu hadi desek bazı adamlar yediremiyo reportluyo desek overwatchı izleyen adam seni hile sanmıycak bu kadar basit
Dostum Youtubde Birisi Var isim vermicem belli ediyo owerwatch yemiyo bunu da açıkla

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ben wallhacki kapatıyorum aimi açıyorum ama ayarını düşüyorum pphud hack kullanmıyorum ama sen kulanma bazıları vac yediriyo

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
benim 200 saat var şuan banlıyım ama 200 saat hile ile oynadım sadece 1 kez rage açtım orda ban yedim yeni hesapta 75 saat var daha ban yemedim sadece wh kullanıyorum aim falan iyi zaten rank çift keleş ama bayadır düzgün oynayamıyorum lag sorunum var
Post automatically merged:

Zaten Hesap 4 Haftalık En Fazla Rage Falan Kullanmıyorum Wall hack bide Hafifi Aim Bot
aim belli etmiş olabilir adamlar yavaş çekimde falan izliyorlar

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Yok Diye Biliyorum Legit Oyna

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum sana adam gibi bir tavsiye varsa hilende sadece radar ve trigger aç ve trigger ms eğer nova elodaysan 18 24 keleş isen 17 22 falan olsun ve sadece bunları kullan wall kullanman istemsizce olsa bile seni hem daha özgüvenli ve dikkat etmemen durumunda duvardan adama bakarken yakalanmana neden olabilir emin ol ki csgo da hile kullanmayan global yok hepsi de hile bunu 2 sene önce de söylerdim şimdi de hangi global geldiyse şu salak oyunda hepsinde hile oluyo karşı takım yüksek elo adam bizi kasıcak ölüyo tabi bize yediremiyo hile açıyor emin ol ben tek başıma sadece trigger ve radarla 1 ayda usta muhafız keleş olmuştum sonradan tabi ban yedik eski hesap vaclı olduğundan ve numaramı ona kaydettiğimden :)

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Devir artık Profesyonel hile kullanma devri , yeni hile sistemi ve hile gizleme dönemi , ben kendim şu şekilde oynadım sana da tavsiye ederim
1- wh açma , radar varsa radar aç ve adamın üstüne gitme bırak o gelsin
2- Yapay zeka hızlı kayan aimbotları algılayabiliyor ve tüm trigger vuruşlarını bu yüzden trigger kullanmanı tavsiye etmiyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Devir artık Profesyonel hile kullanma devri , yeni hile sistemi ve hile gizleme dönemi , ben kendim şu şekilde oynadım sana da tavsiye ederim
2- Yapay zeka hızlı kayan aimbotları algılayabiliyor ve tüm trigger vuruşlarını bu yüzden trigger kullanmanı tavsiye etmiyorum
Bro Zaten trigger açmıyorum ki

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
pardon dostum da triggerları nasıl yapay zeka anlayabilir bu lol script değil bir yerlerinizden uydurmayın kaliteli hile programları trigger vuruşlarını daha lagsız yapmak için ve gerçekçi görünmesi için ms i abartmadan ayarladığında gerçek mouse ile tıklarmış gibi macrolatıyor yazılım ile bu kadar da abartmamak gerek ...

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
pardon dostum da triggerları nasıl yapay zeka anlayabilir bu lol script değil bir yerlerinizden uydurmayın kaliteli hile programları trigger vuruşlarını daha lagsız yapmak için ve gerçekçi görünmesi için ms i abartmadan ayarladığında gerçek mouse ile tıklarmış gibi macrolatıyor yazılım ile bu kadar da abartmamak gerek ...

Bir yerimden uydurmuyorum deneyebilirsin ben bu şekilde en üst ranklara kadar geldim , benim tavsiyem bu şekilde dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...