Onaylı Üye
Ben Legit Oynuyorum Vac a Falan Yakalanmıyorum Nova 3 Oldum Owerwatch Ban Yedim Bi Hesap Daha Açıcam Ne Yapabilirim Owerwatch Yememek İçin
Zaten Legit Oynuyorum Daha Ne Yapayım Hadi Rage Oynasam Haklısındabelli etmiyceksin başka taktiği yok
Hile varken insan istesede pek legit olamıyor aim in oraya kayıyor Overwatch da ki kişi bu sefer hemen şüphe yapıyorZaten Legit Oynuyorum Daha Ne Yapayım Hadi Rage Oynasam Haklısında
dahada belli etmiyceksin gereksiz bi konu bence overwatch dan bahsediyoruz adam seni hile sanarsa yersin raporu hadi desek bazı adamlar yediremiyo reportluyo desek overwatchı izleyen adam seni hile sanmıycak bu kadar basitZaten Legit Oynuyorum Daha Ne Yapayım Hadi Rage Oynasam Haklısında
Dostum Youtubde Birisi Var isim vermicem belli ediyo owerwatch yemiyo bunu da açıkladahada belli etmiyceksin gereksiz bi konu bence overwatch dan bahsediyoruz adam seni hile sanarsa yersin raporu hadi desek bazı adamlar yediremiyo reportluyo desek overwatchı izleyen adam seni hile sanmıycak bu kadar basit
oynayışı hareketleri profesyonel oyuncu gibi ise üst ranktan olabileceğini düşünüp atmıyorlardırDostum Youtubde Birisi Var isim vermicem belli ediyo owerwatch yemiyo bunu da açıkla
Yok herif belli ediyo 2 3 aydır en ufak ban yok garipoynayışı hareketleri profesyonel oyuncu gibi ise üst ranktan olabileceğini düşünüp atmıyorlardır
toplam 6 yada 11 report yiyiyce 24 saat boyunca overwatcha düşüyorsun yada daha az veye fazlaDostum Youtubde Birisi Var isim vermicem belli ediyo owerwatch yemiyo bunu da açıkla
Zaten Hesap 4 Haftalık En Fazla Rage Falan Kullanmıyorum Wall hack bide Hafifi Aim Bottoplam 6 yada 11 report yiyiyce 24 saat boyunca overwatcha düşüyorsun yada daha az veye fazla
aim belli etmiş olabilir adamlar yavaş çekimde falan izliyorlarZaten Hesap 4 Haftalık En Fazla Rage Falan Kullanmıyorum Wall hack bide Hafifi Aim Bot
Bro Zaten trigger açmıyorum kiDevir artık Profesyonel hile kullanma devri , yeni hile sistemi ve hile gizleme dönemi , ben kendim şu şekilde oynadım sana da tavsiye ederim
1- wh açma , radar varsa radar aç ve adamın üstüne gitme bırak o gelsin
2- Yapay zeka hızlı kayan aimbotları algılayabiliyor ve tüm trigger vuruşlarını bu yüzden trigger kullanmanı tavsiye etmiyorum
pardon dostum da triggerları nasıl yapay zeka anlayabilir bu lol script değil bir yerlerinizden uydurmayın kaliteli hile programları trigger vuruşlarını daha lagsız yapmak için ve gerçekçi görünmesi için ms i abartmadan ayarladığında gerçek mouse ile tıklarmış gibi macrolatıyor yazılım ile bu kadar da abartmamak gerek ...Devir artık Profesyonel hile kullanma devri , yeni hile sistemi ve hile gizleme dönemi , ben kendim şu şekilde oynadım sana da tavsiye ederim
1- wh açma , radar varsa radar aç ve adamın üstüne gitme bırak o gelsin
2- Yapay zeka hızlı kayan aimbotları algılayabiliyor ve tüm trigger vuruşlarını bu yüzden trigger kullanmanı tavsiye etmiyorum
pardon dostum da triggerları nasıl yapay zeka anlayabilir bu lol script değil bir yerlerinizden uydurmayın kaliteli hile programları trigger vuruşlarını daha lagsız yapmak için ve gerçekçi görünmesi için ms i abartmadan ayarladığında gerçek mouse ile tıklarmış gibi macrolatıyor yazılım ile bu kadar da abartmamak gerek ...