Kardeşim en baştan hile kodlamaya başlıcaksan Vb net ten başlaman gerekir wolftü hilesi yapmayı öğren checkboxlu sonra d3d e geç sonra farkli oyunlarda dene internetten vb net i tam cozdukten sonra adam akilli hile kodlamak için C# geç zor ama söyliyim@awplordu merhaba bir şey soracağım? Sizin gibi hile kodlamaya nerden başlamam lazım acaba? Bir kaç yerde Phyton,assembly,c++ ögren diyor. En fazla wall hack gibi hileler yapmak istiyorum.
unknowncheats ve ingilizce ve programlama yeterli.@LeftSpace @nader11ndeu sizleri buraya etkilediğim için öncelikle çok özür dilerim. Kendim sadece hile kullansam DayZ yada Scum gibi oyunlarda nasıl bir yol izlemem gerek acaba. Udemy ders almam lazım mı acaba? Yada İnternetten gerekli bilgilere sahip olabilirmiyim? Yoksa üniversitede yazılım mühendisliğimi okumam gerek acaba?
İnternette bissuru video var ayrica pointerlari burda paylasiyorlar ztn@FaTaLErr0R dostum, iyi güzelde pointerleri nasıl yapıcaz acaba? Kendim yapmak için
Çok teşekkür ederim efendim, dil olarak hangi dili önerirsiniz acaba? Yada en kolay fazla zorlanmayacağım dil hangisidir? @LeftSpaceunknowncheats ve ingilizce ve programlama yeterli.
Çok teşekkür ederim dostum.İnternette bissuru video var ayrica pointerlari burda paylasiyorlar ztn
Sen Vb net den baslicaksin Visual Basic Orta derece C# En zoru C++ dırÇok teşekkür ederim efendim, dil olarak hangi dili önerirsiniz acaba? Yada en kolay fazla zorlanmayacağım dil hangisidir? @LeftSpace
Çok teşekkür ederim dostum.
Visual basit kısaltması vb mi kusura bakmayın tam anlamadımSen Vb net den baslicaksin Visual Basic Orta derece C# En zoru C++ dır
vb.net ten başlatmak zaman kaybıdır. vb.netten başlatarak insana c dilini öğretmiş olmazsınız çocuk hayatında parantez, tırnak, noktalı virgül görmeyecek end sub, sub gibi şeylere aşina olcak.Mesela vb.net te de hesap makines yaparsın c# da da (hemde aynı eforla ha). Ama c# da yapman sana bir programlama temeli oturtur. Eğer amacın ilerlemek ise vb.netten başlamassın.Sen Vb net den baslicaksin Visual Basic Orta derece C# En zoru C++ dır