Çözüldü CSGO sByte hilesinde aimbot nasıl kullanılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
dostlar hileyi kulklanıyorum fakat sadece izleme hilesini acabiliyorum .Im bot nasıl kullanıyolor cok karışık yapamadım ayarı nasıl anlatabilkicek yardımcı olabilicek varmı ?

Çözüm
Merhaba, Ayarların nasıl olması gerektiğini bilmiyorsanız direkt olarak config kullanabilirsiniz. Configleri indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Cfg dosyalarını Belgeler \ sByteCSGONew4 içine atacaksınız. Daha sonra hile menüsünden "Config" kısmına gelip "Load Config" demeniz yeterlidir.

Not: Configleri attıktan sonra gözükmez ise hileyi ve oyunu kapatıp baştan açın.
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Merhaba, Ayarların nasıl olması gerektiğini bilmiyorsanız direkt olarak config kullanabilirsiniz. Configleri indirmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Cfg dosyalarını Belgeler \ sByteCSGONew4 içine atacaksınız. Daha sonra hile menüsünden "Config" kısmına gelip "Load Config" demeniz yeterlidir.

Not: Configleri attıktan sonra gözükmez ise hileyi ve oyunu kapatıp baştan açın.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
aimbotz haritasına girip fovu arttırıp düşür ona göre kendin farkı anlayabiirsin . Fov değerini 255 e ayarla minimum hasar 100 vurulması istenen bölgeyi kafa yap mevlanayı açmış oluyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...