rank kasarken de kullanılır sadece sana bağlı bişe bu hile zaten ud ama belli edersen ow yersin zatenSiz rank kasarken mi kullanıyorsunuz ? yoksa free hesapta normal game de mi oynuyorsunuz ?
Hayır sorma sebebim şuydu : yeni gelen patchle birlikte artık ranked girebilmen için önce bi 200 tl bayılman gerekiyor. Seçkin açabilmek için . Ban yerseniz üzülmezmisinizrank kasarken de kullanılır sadece sana bağlı bişe bu hile zaten ud ama belli edersen ow yersin zaten
ben bu hileyi kullanmıyorum paralı bir legit hile kullanıyorum sadece eleştirmelerimi dile getirdimbence gayet legit bir hile zaten legit kullanması daha iyi ban riskin nerdeye %99 azalıyor legit oynamanı tavsiye ederim iyi oyunlar![]()
evet yeter am keşke paralı hilelerdeki gibi bir wallhack olsahile gayet yeterli ban yemememiz için zaten bunlar sadece esp bile yeter aslında
ben paralı bir legit hile kullanıyorum oradaki esp yi aşırı beğeniyorum ve keşke burdada olsaKanka bu hileyle hvh düşünüyorsan düşünme bir ihtimal semirage zorlayabilirsin
hayır anlamadın bak ben full legit oynayan biriyim ve 4 yıldır ban yemedim sadece paralı hilelerdeki gibi bir esp özelliği olsa bu hilenin tadından yenmezhile aşırı yeterli arkadaş anladığım kadarı ile sadece esp nin uzunca mesafe farketmeksizin göstermesini istiyor bu direk ban yedirir 1 saniye görmüyorsun zaten adamı bence bu kadar olay senin bu kıvama getirmemeliydi