CSGO sByte hilesini yetersiz buluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kanka bu hileyle hvh düşünüyorsan düşünme bir ihtimal semirage zorlayabilirsin

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
rank kasarken de kullanılır sadece sana bağlı bişe bu hile zaten ud ama belli edersen ow yersin zaten
Hayır sorma sebebim şuydu : yeni gelen patchle birlikte artık ranked girebilmen için önce bi 200 tl bayılman gerekiyor. Seçkin açabilmek için . Ban yerseniz üzülmezmisiniz :) konu açan arkadaş daha haşin kullanmak istiyordu hileyi o yüzden merak ettim

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardesim premium kullandım ama hepsı ban atıyor oyundaki herkezin hile kulandıgına eminim bunun cozumu bılmıyorum varmı ama csgo yapımcıların işine geliyor para kazanmak

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bence gayet legit bir hile zaten legit kullanması daha iyi ban riskin nerdeye %99 azalıyor legit oynamanı tavsiye ederim iyi oyunlar :D
ben bu hileyi kullanmıyorum paralı bir legit hile kullanıyorum sadece eleştirmelerimi dile getirdim
Post automatically merged:

hile gayet yeterli ban yemememiz için zaten bunlar sadece esp bile yeter aslında
evet yeter am keşke paralı hilelerdeki gibi bir wallhack olsa

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hile aşırı yeterli arkadaş anladığım kadarı ile sadece esp nin uzunca mesafe farketmeksizin göstermesini istiyor bu direk ban yedirir 1 saniye görmüyorsun zaten adamı bence bu kadar olay senin bu kıvama getirmemeliydi

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kanka bu hileyle hvh düşünüyorsan düşünme bir ihtimal semirage zorlayabilirsin
ben paralı bir legit hile kullanıyorum oradaki esp yi aşırı beğeniyorum ve keşke burdada olsa
Post automatically merged:

hile aşırı yeterli arkadaş anladığım kadarı ile sadece esp nin uzunca mesafe farketmeksizin göstermesini istiyor bu direk ban yedirir 1 saniye görmüyorsun zaten adamı bence bu kadar olay senin bu kıvama getirmemeliydi
hayır anlamadın bak ben full legit oynayan biriyim ve 4 yıldır ban yemedim sadece paralı hilelerdeki gibi bir esp özelliği olsa bu hilenin tadından yenmez

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ıyısını bulursan hep beraber yararlanalım hocam yermek yerıne ıyısını bulursan haber et :)

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Public bir şekilde açılan hileden pek birşey beklemeyin hocam ki sbyte ın üzerinde çalışacağını sanmıyorum insanlara yeterli geliyor. Free bir hile için yeterli ve artan özelliklere sahip. Dediğiniz özellikleri genelde paralı hileler karşılamakta.

caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ücretsiz hilede max olabilecek tüm özellikler var bence parasız hileden çok bişey bekleme

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bence legit oynamak için birebir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile yeterli bence esp tam göstermesi sikinti aimboot saglam ayarlaniyo yaparsan ince ayarı çok abartılırsa bence ban yeriz böyle LEGİT kullanım yeterli ufak geliştirilebilir yine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...