Csgo Sistemim Orta Ama yinede fena kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
İntel[R] Core [TM] i5-7500 cpu @ 3.40ghz 3.40 ghz
4gb ram
directx 12
amd readon r5 200 series
amd readon graphics processor [0x6779]
64 bit işletim sistemi
Windows 10 [arkadaşlar sistemim bu ama csgoda ne yapsam 15 20 fps alıyor başka önericeginiz ayarlar]

кαяαηℓıктαуıм çσк кαяαηℓıктα...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hocam csgo ile ünlenmiş çoğu kişinin youtubede videosu var sistemin benim kinden bin kat iyi ama ben yinede 30 bazen 40 fps alıyorum :coolstory: bot game de araştırmanı tavsiye ederim :brainfree:

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka işlemci güzel ekran kartı ve ram sorun hatta ram baya bi sorun çünkü zaten 500 mb ile 1gb arası sistem götürüyor yok discorduymuş yok steamıymış falan gidiyor yani ekran kartına da baktım biraz çağ dışı kalmış gibi ama belki pcnde sorun olabilir kasanın tozlarını al termal macununu düzenli olarak yenilet sonra csde bi kaç ayar yap zaten cs tarzı oyunlar düşükte oynanmalı yoksa göz yoruyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Hocam csgo ile ünlenmiş çoğu kişinin youtubede videosu var sistemin benim kinden bin kat iyi ama ben yinede 30 bazen 40 fps alıyorum :coolstory: bot game de araştırmanı tavsiye ederim :brainfree:
benımkı senınkınden ıyı ben 15 20 sen 30 40 aga yak yak aga peki ben iyice araştırıp uygulasam kaç fps alırım

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
benımkı senınkınden ıyı ben 15 20 sen 30 40 aga yak yak aga peki ben iyice araştırıp uygulasam kaç fps alırım
Yani onu tam söyleyemem ama baya bir artış alırsın fps_max 0 yada 100 yapıp bir dene nasıl değişiklikler oluyor.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Yani onu tam söyleyemem ama baya bir artış alırsın fps_max 0 yada 100 yapıp bir dene nasıl değişiklikler oluyor.
tamam ya benim olay şu ben fakirim bedava warzone 8 gb torrent csgo ıdnırıyorum suan eskıden de 1 kere csgo oynadım aynı sıstemle fena kasmıştı ayarlardan grafık dusurdum 20 fps oldu bu ayarıda denicem tşk ederim

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
sagolun varolun gençler denıcem csgo bı yuklensın apdutlıyam helee :D

bide şey dicem amd erkan kartı ayarlımda kalite veya performans secenegı yok dıgerlerınde var sorun nerde acaba kartta mı

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
bide şey dicem amd erkan kartı ayarlımda kalite veya performans secenegı yok dıgerlerınde var sorun nerde acaba kartta mı
Sürücülerin güncelse amd nin kendi sitesinden hata düzeltme programını indir yada donanımsal olarak araştırma yap.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Sürücülerin güncelse amd nin kendi sitesinden hata düzeltme programını indir yada donanımsal olarak araştırma yap.
tamam güncel ama mesela altta kalite performans seçme secenegı yok ve hanı bole daha şık bi grafikleri ve tasarımı olan amd bende köyden çıkmış taze süt gibi eski şekliyle duruyor ss attım
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş Bazen Bendede Oluyor İntel Core İ7 Kullanıyom Bir Anda Fps 700 Den 16 Ya Felan Düşüyor!

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Kardeş Bazen Bendede Oluyor İntel Core İ7 Kullanıyom Bir Anda Fps 700 Den 16 Ya Felan Düşüyor!
ohh o 700 fps lafı bile beni yiyip bitiriyor biz anca cs1.6 da 1000 fps alalım :)

Amdde de var kardeşim driverini güncelle aynı nvidiada olduğu gibi amdde de bi kontrol paneli var detaylı da ayrıca :200iq:
nası yani bro :D o şık yeni görünümüne fln nası kavusturcam guncellemelerıde tam
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
kardeş bişe sorucam sence bedava online csgo oynamakmı iyidir steamdan hakkıyla alınmış csgo mu
Bence Csgoyu Steamdan Almak Neden Dersen Valve Okadar Uğraşmış Oyun İçin Sen Adamların Emeğini Hiçe Sayıp Bedava Yüklersen Kul Hakkına Girersin.

Mesela Bir Örnek Sen Bir Yapımcısısın Bi Oyun Yapıyorsun Oyunu 2-3 Senede Bitiriyorsun Paralı Olarak Piyasaya Sunuyorsun Ama Herkes Oyununu Bedava Alıyor Bir Yöntem İle Kötü Hissetmezmisin ! Sen 2-3 Uğraştığın Bir Oyunun Bedava Alınmasını İstermisin Ben İstemem Yani Sonuç Olarak :

Steamdan Hakkıyla Alınmış Csgo.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Bence Csgoyu Steamdan Almak Neden Dersen Valve Okadar Uğraşmış Oyun İçin Sen Adamların Emeğini Hiçe Sayıp Bedava Yüklersen Kul Hakkına Girersin.

Mesela Bir Örnek Sen Bir Yapımcısısın Bi Oyun Yapıyorsun Oyunu 2-3 Senede Bitiriyorsun Paralı Olarak Piyasaya Sunuyorsun Ama Herkes Oyununu Bedava Alıyor Bir Yöntem İle Kötü Hissetmezmisin ! Sen 2-3 Uğraştığın Bir Oyunun Bedava Alınmasını İstermisin Ben İstemem Yani Sonuç Olarak :

Steamdan Hakkıyla Alınmış Csgo.
çok çok haklısın ama biz napalım bide şöle düşün csgonun kopyası turk olmayan zulu yımı oynayalım bedava csgoyumu ?

vatana millete hayırlı uğurlu olsun güzelce yukledım guncellemesını yaptım cıllop gıbı csgo oynuyorum allah hepımıze olmayanlara nasıp etsın

ƐMƐҠĿĪ DƐFΛƇƐŔ
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Ekran kartı ayarlarını yap ve oyun içi çözünürlüğü 800x600 yap gözle görülür bir fark olucaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...