- Yasaklandı
-
benımkı senınkınden ıyı ben 15 20 sen 30 40 aga yak yak aga peki ben iyice araştırıp uygulasam kaç fps alırımHocam csgo ile ünlenmiş çoğu kişinin youtubede videosu var sistemin benim kinden bin kat iyi ama ben yinede 30 bazen 40 fps alıyorumbot game de araştırmanı tavsiye ederim
Yani onu tam söyleyemem ama baya bir artış alırsın fps_max 0 yada 100 yapıp bir dene nasıl değişiklikler oluyor.benımkı senınkınden ıyı ben 15 20 sen 30 40 aga yak yak aga peki ben iyice araştırıp uygulasam kaç fps alırım
tamam ya benim olay şu ben fakirim bedava warzone 8 gb torrent csgo ıdnırıyorum suan eskıden de 1 kere csgo oynadım aynı sıstemle fena kasmıştı ayarlardan grafık dusurdum 20 fps oldu bu ayarıda denicem tşk ederimYani onu tam söyleyemem ama baya bir artış alırsın fps_max 0 yada 100 yapıp bir dene nasıl değişiklikler oluyor.
Sürücülerin güncelse amd nin kendi sitesinden hata düzeltme programını indir yada donanımsal olarak araştırma yap.bide şey dicem amd erkan kartı ayarlımda kalite veya performans secenegı yok dıgerlerınde var sorun nerde acaba kartta mı
Amdde de var kardeşim driverini güncelle aynı nvidiada olduğu gibi amdde de bi kontrol paneli var detaylı da ayrıcabide şey dicem amd erkan kartı ayarlımda kalite veya performans secenegı yok dıgerlerınde var sorun nerde acaba kartta mı
tamam güncel ama mesela altta kalite performans seçme secenegı yok ve hanı bole daha şık bi grafikleri ve tasarımı olan amd bende köyden çıkmış taze süt gibi eski şekliyle duruyor ss attımSürücülerin güncelse amd nin kendi sitesinden hata düzeltme programını indir yada donanımsal olarak araştırma yap.
ohh o 700 fps lafı bile beni yiyip bitiriyor biz anca cs1.6 da 1000 fps alalımKardeş Bazen Bendede Oluyor İntel Core İ7 Kullanıyom Bir Anda Fps 700 Den 16 Ya Felan Düşüyor!
nası yani broAmdde de var kardeşim driverini güncelle aynı nvidiada olduğu gibi amdde de bi kontrol paneli var detaylı da ayrıca
Şaşırdığım şey 700 Fpsin GTX 1080 Tİ da bile zor alınmasımı yoksa bir den bire 16 fps e düşmesimi?Kardeş Bazen Bendede Oluyor İntel Core İ7 Kullanıyom Bir Anda Fps 700 Den 16 Ya Felan Düşüyor!
ben 60 70 fps goreyımde csgoda evi yıkıcam sevinçten hadi bismillahŞaşırdığım şey 700 Fpsin GTX 1080 Tİ da bile zor alınmasımı yoksa bir den bire 16 fps e düşmesimi?
Evet Kardeş Bir Anda Düşüyor!!Şaşırdığım şey 700 Fpsin GTX 1080 Tİ da bile zor alınmasımı yoksa bir den bire 16 fps e düşmesimi?
kardeş bişe sorucam sence bedava online csgo oynamakmı iyidir steamdan hakkıyla alınmış csgo muEvet Kardeş Bir Anda Düşüyor!!
Bence Csgoyu Steamdan Almak Neden Dersen Valve Okadar Uğraşmış Oyun İçin Sen Adamların Emeğini Hiçe Sayıp Bedava Yüklersen Kul Hakkına Girersin.kardeş bişe sorucam sence bedava online csgo oynamakmı iyidir steamdan hakkıyla alınmış csgo mu
çok çok haklısın ama biz napalım bide şöle düşün csgonun kopyası turk olmayan zulu yımı oynayalım bedava csgoyumu ?Bence Csgoyu Steamdan Almak Neden Dersen Valve Okadar Uğraşmış Oyun İçin Sen Adamların Emeğini Hiçe Sayıp Bedava Yüklersen Kul Hakkına Girersin.
Mesela Bir Örnek Sen Bir Yapımcısısın Bi Oyun Yapıyorsun Oyunu 2-3 Senede Bitiriyorsun Paralı Olarak Piyasaya Sunuyorsun Ama Herkes Oyununu Bedava Alıyor Bir Yöntem İle Kötü Hissetmezmisin ! Sen 2-3 Uğraştığın Bir Oyunun Bedava Alınmasını İstermisin Ben İstemem Yani Sonuç Olarak :
Steamdan Hakkıyla Alınmış Csgo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?