Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tam hatırlamıyorum ama salı günler haftalık sıfırlanıyordu her hafta bonuslu maçları kesin kazanmaya çalış eğer para vererek alacaksan onun yerine operasyonu al her 5 operasyon leveinde bir level geliyor sana hem bu sayade kasaları satarsın ve belki güzel bir skin çıkar.
öncelikle hızlı kasma diye bişey yok fazla tp alınca azaltılmış tp veriyor onun için ne kadar onarsan oyna haftada max 3 lvl kasarsın carşamba dan çarşambaya ben 2 ay civarı kastım ! hatta 2 aydan fazla
10 kişi seni reportlarsa oyunda overwatch a çıkıyorsun yani 1 el oynadın biri bu hile diye kendini yırtıyosa takım takmıyosa devam ama senin hakkında konuşuyolarsa direk çık öyle öyle kasabilirsin günde 2 el az çaktıra çaktıra oyna
Ölüm maçı oyna bir süre sonra rekabetçi gir daha fazla xp gelecektir hile açacaksan legit aç karşına mevlana gelse bile hileyi fulleme. 21 level olmak zaten zor kasıpda ucuna gelip ban yeme. Tahminimce 1aya olursun