FaRzEtKi BuAşKı YaŞaMaDıKK
Onaylı Üye
haklı düşmüyoryoldaş owerwatcha düşüyor ztn
lan güncellemelerden bi habersiniz düşmüyormuş git araştırhaklı düşmüyor
oyun içini göster kardeş oyunu aç onun resmini çek owmu yaıyo vacmı bakalımCSGO XCSGO PRO KULANIYORDUM SADECE YOLDAŞ VE BASİT EĞLENCE GİRİYORUM ŞİMDİ VAC BAN YEMİŞİM NEDEN
?
Ekli dosyayı görüntüle 6526
attımoyun içini göster kardeş oyunu aç onun resmini çek owmu yaıyo vacmı bakalım
tmm bende dedim neden yemiş olabilirim rank giremedim yoldaştanda ban yeniliyormuşArkadaşlar. Hilede ban yiyen çoğu akıllı arkadaşımız. VAC Ban yediğini söylüyor. Halbuki belli etmediklerini söyleseler de insanlar Reportlanıyor ve reportlandıkları zaman Overwatch e düşüyor. Bu sebepten dolayı hesapları engel yiyor. Overwatch farklı oyuncular, görevliler tarafından oyuncunun maçı izlenerek karar verilen bir şeydir. Bu sebepten ban yersiniz. Hile de VAC Ban riski yok. Hileyi kullanmayı bilirseniz hesabınız engellenmez.
bende dedimki zaten olm rekabetçi girmedim neden vac yedim diye sordumAdam overwatch yemiş hala anlamayan cahil arkadaşlar olayı abartarak hileye kabahat buluyor.
Yoldaş ve rekabetçi overwatch oluyor abartırsanız yersiniz.
Basit eğlence - topluluk serveri oyunlarda report yerseniz yine ow riski artar
Önemli - Rekabetçi ve yoldaş da belli etmeden oynadığınız sürece VAC yemezsiniz !