Süper Üye
Hile içinde mi yoksa sadece vac ban ı mı engelliyorMerhaba arkadaşlar bu gün hepimizin yaşadığı vac ban yeme sorununun çözümünü anlatacağım.
şimdi arkadaşlar ilk olarak verdiğim linkteki dosyayı indirin sonra masaüstüne atın içerisindeki ezglobal yazılımını açın (görev yöneticisinden steam ı kapatmayı unutmayın) sonra steam açılacak oradan hesabınızı girin
sonradan dıt diye bir ses gelicek o sesi duyduktan sonra yazılımı kapata bilirsiniz sonra hilenizi açın oyuna girin herşey bu kadar bunun sayesinde asla vac ban yemeyeceksiniz.
yazılım indirme:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
virus total:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İyi Günler Dilerim
vac engelliyor dostum sonradan istediğin hileyi açabilirsin.Hile içinde mi yoksa sadece vac ban ı mı engelliyor
ne demek dostum yardımcı olduysam ne mutlu banaAbi şükürler olsun yaa 120 lira vermekten içim bayıldı artık
maalesef dostum bu sadece vac ban yedirtmiyor önceden yediysen açmaz yanivacb an yediğim hesapta bunu kullanabilir miyim ? çok iyi anlamadım da
dostum herzaman oyuna girmeden önce kullan yani evetPc res atınca tekrardan mı kullanmamız lazım ?
niye ban yemiyoruz ne bu hiçbir şey açıklamamışsın kiMerhaba arkadaşlar bu gün hepimizin yaşadığı vac ban yeme sorununun çözümünü anlatacağım.
şimdi arkadaşlar ilk olarak verdiğim linkteki dosyayı indirin sonra masaüstüne atın içerisindeki ezglobal yazılımını açın (görev yöneticisinden steam ı kapatmayı unutmayın) sonra steam açılacak oradan hesabınızı girin
sonradan dıt diye bir ses gelicek o sesi duyduktan sonra yazılımı kapata bilirsiniz sonra hilenizi açın oyuna girin herşey bu kadar bunun sayesinde asla vac ban yemeyeceksiniz.
yazılım indirme:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
virus total:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Oyuna girmeden önce herzaman kullanının kesinlikle.
İyi Günler Dilerim
hayır bu sadece vac yememeniz içindir yazılımı açın steam açıldığında yazılımı kapata bilirsiniz sonra buradan veya istediğiniz bir hile porgramını açınEzglobalin crackli versiyonu mu bu
Tamamdır hocam teşekkürler virustotal de koydugunuz için.hayır bu sadece vac yememeniz içindir yazılımı açın steam açıldığında yazılımı kapata bilirsiniz sonra buradan veya istediğiniz bir hile porgramını açın
kardeşim bana hiç güven vermiyosun nedensehayır bu sadece vac yememeniz içindir yazılımı açın steam açıldığında yazılımı kapata bilirsiniz sonra buradan veya istediğiniz bir hile porgramını açın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?