MemoryHackers CS:GO hilesini kullandım VAC ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Öncelikle Merhaba Uzun Zamandır MH'ye üyeyim Hesabımı kaybettiğim için bu hesap ile devam ediyordum...

Konuya Giriş Yapayım Çok Fazla Konu Açan Biri Değilim.

Az önce Steam Hesabıma girdim ve VAC ban yediğimi gördüm bunun sebebi nedir?

Hilenizi Düzgün Bir Şekilde Kullanıyorum Yani Her Şeyi Doğru Yapıyorum Yemiyorum Yemiyorum Bir Süre Girmeyince NEden Ban yiyorum anlam veremedim Yani Herhangibi Bir Farklı Bir şey de yapmadım Bunun Sebebi Nedir Hile Çalışır Durumunda İken Yapıyordum Bu işi Onca Emek Onca İş Boşa Gitti Yani Yaklaşık Hileler Yüzünden 20 ye yakın hesap açtım ve 20 side ban yedi bununla beraber. Şimdi Ne yapmalıyım MH'deki CS:GO hilesi dışında bir Hilede kullanmadım.

(Edit: Seçkin Hesaplarımda Ban yedi Ve Rekabetçi veya Yoldaş,Basit Eğlence Bile Girmiyorum Sadece Topluluklarda ara Sıra oynuyordum)

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Herhangi bir oyuna (eğer bir ac sistemi varsa) 3. parti yazılım injeckt ettiğiniz zaman ban yeme ihtimaliniz vardır. Ne kadar topluluk sunucularına da girseniz onlarında çoğu VAC ile korunuyor. Hileleri kullanırken veya kullandıktan bir süre sonra ban yemeyi zaten kullanmadan önce göze alarak kullanıyorsunuz. Belki report edildiniz ve ban yediniz bu da olabilir.

CSGO sByte hilesi ile yüksek ranklara kasıp ban yemeyen, üstünden bir süre geçse de ban yemeyen birsürü kullanıcı var. Fakat yine de herkes kullanırken ban riskini göze alıyor...

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Herhangi bir oyuna (eğer bir ac sistemi varsa) 3. parti yazılım injeckt ettiğiniz zaman ban yeme ihtimaliniz vardır. Ne kadar topluluk sunucularına da girseniz onlarında çoğu VAC ile korunuyor. Hileleri kullanırken veya kullandıktan bir süre sonra ban yemeyi zaten kullanmadan önce göze alarak kullanıyorsunuz. Belki report edildiniz ve ban yediniz bu da olabilir.

CSGO sByte hilesi ile yüksek ranklara kasıp ban yemeyen, üstünden bir süre geçse de ban yemeyen birsürü kullanıcı var. Fakat yine de herkes kullanırken ban riskini göze alıyor...
Ben 1 yıl önce ow ban yemiştim baya kullanmıştım hileyi sıkıntı çıkmadı şu anda nasıldır bilemiyorum sen nasıl ban yedin peki dostum ow mi normal mi?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
vac seni listesine aldıysa er ya da geç ban yersin dostum belli edip etmemekle alakası yok

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dostum her hilede ban riski vardır önemli olan ne kadar belli ettiğindir eğer yeni hile kullanmaya başladıysan tabikide ban yersin eğer usta legit oynayıcısıysan yemesin

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Birader adam sana ban yemeniz mumkun degil ban riski yok diye birsey soylemiyor sonucta hile korumali bir oyunda hile yapiyorsun illa ban yiceksin ne bekliyordun

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
legit oynarsanız eğer ban yemiyecekseniz gerçekten full legit oynamanız gerek adam çıkmadan taramak mesela yanlış ban yemeniz kesinleşir rekabetcide bunları yaparsanız eğer çok normal. :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI

Biliyorum göze aldım ancak bilgisiyarda kullandığım hilelerde ban yemezken MH'de yiyorum. Ayrıca banı 24 Temmuzda yemişim 24 Temmuz öncesi ve sonrasında hile açmadım ama başka bir bilgisiyar ile girdim ve o pc de hiç hile yoktu sebebi bu olabilirmi?
Post automatically merged:

dostum her hilede ban riski vardır önemli olan ne kadar belli ettiğindir eğer yeni hile kullanmaya başladıysan tabikide ban yersin eğer usta legit oynayıcısıysan yemesin
1.5 yıldır hile kullanıyorum ve bu hesapta bir çok hile açtım youtubede video attım hesabımla alaklı bi sorun olmadı ancak uzun zaman önce de memoryhackers'deki hileyi açtığım zaman ban yedim ve talimatlara uygun yapiyordum sorun bende olduğunu düşünmüyorum.

Birader adam sana ban yemeniz mumkun degil ban riski yok diye birsey soylemiyor sonucta hile korumali bir oyunda hile yapiyorsun illa ban yiceksin ne bekliyordun
Dostum sıkıntı şu Bilgisiyarı kurduğum bir hile ile ban yemezken, mh'den açtığım hile ile ban yiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hiçbir oyunda hile kullanıpta ban yememe gibi bi ihtimalin olamaz vac yakalamıştır, ben bi hile kullanıpta 5-6 ay sonra yemiştim illa ki yersin dostum yapacak bişey yok geçmiş olsun :)

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kim dedi sana ban yemiyceksin diye ki hile kullanıyorsun elbette ki ban yeme ihtimalin var bunu göre alarak yapıyorsun bunu neyin emeği yani...

İnsanı Öldürmeyen Şey Tuhaflaştırır
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
ayn vac ın belli etmeyle alakası yok Hile detected oldumu BUMM

Yersin dostum garantisi yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hiçbir oyunda hile kullanıpta ban yememe gibi bi ihtimalin olamaz vac yakalamıştır, ben bi hile kullanıpta 5-6 ay sonra yemiştim illa ki yersin dostum yapacak bişey yok geçmiş olsun :)
sağol reis maalesef öyle diyorsun ama şöyleki çok kaliteli bir hileyi kullandım ve 1 tane hesap bile ban yemedi keşke güncelleme gelmeden önce o hile ile hesap kassaydım :(

senin için üzüldüm
Sağol reis:(

kim dedi sana ban yemiyceksin diye ki hile kullanıyorsun elbette ki ban yeme ihtimalin var bunu göre alarak yapıyorsun bunu neyin emeği yani...
Hileyi açıp ara sıra oynuyorum o 186 saatin hepsi hile değil yani 20 saati hiledir.

Öncelikle güzel yorumun için teşekkür ederim, ancak Hileyi pek kullanmama rağmen yedim yani
en son hilesiz oynamıştım ve hileli en az 1.5 aydır oynamıyorum 24 Temmuzda ban yemişim 29unda fark ediyorum yani pek giren biri değilim.? Başka bir bilgisiyardan girdiğim için olabilirmi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
vac bypass kullanmayı denedinmi hiç bn kullandım ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
vac bypass kullanmayı denedinmi hiç bn kullandım ban yemedim
Dostum VAC BYPASS'ım var ancak MH'den açtığım hilede hiç kullanmadım çünkü kendisi yapıyordur diye düşündüm ve evet Vac Bypas lı hile kullandım çok kaliteli bir hile 1 kere bile ban yedirtmemişti ancak güncelleme gelince bozuldu belki yenisi çıkmıştır kim bilir...Zaten pek Fazla Hile Kullanan birisi değilimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...