vay be böyle bir şey mi varmış ? nasıl işliyor bu sistem reis açıklar mısın?
CSGO VAC Ban Yememe
Merhaba arkadaşlar bugün hepimizin CSGO'da hile kullandıktan sonra yaşadığı VAC ban yeme sorununun çözümünü anlatacağım.
1) Verdiğim dosyaları indirin ve masaüstüne atın.
2) Görev Yöneticisi üzerinden Steam kapatın.
3) EzGlobal yazılımı açın ve ardından steam otomatik olarak açılacak, hesabınıza giriş yapın.
4) Dıt diye bir ses gelecek ve bu sesi duyduktan sonra yazılımı kapatıp hilenizi açabilirsiniz, bu sayede VAC ban yemeyeceksiniz.
1) Oyuna girmeden önce her zaman yazılımı kullanın.
İyi günler dilerim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
vac'ı spoofluyor bu baya iyi helal hocam
CSGO VAC Ban Yememe
Merhaba arkadaşlar bugün hepimizin CSGO'da hile kullandıktan sonra yaşadığı VAC ban yeme sorununun çözümünü anlatacağım.
3) EzGlobal yazılımı açın ve ardından steam otomatik olarak açılacak, hesabınıza giriş yapın.
4) Dıt diye bir ses gelecek ve bu sesi duyduktan sonra yazılımı kapatıp hilenizi açabilirsiniz, bu sayede VAC ban yemeyeceksiniz.
İyi günler dilerim.
kral bu sistem oyuna girmeden önce bu dosyayı çalıştırınca steam dosyalarında değişiklilik yapıyor yani kısacası bypass gibi düşün bunun sayesinde vac ban yemiyorsun.vay be böyle bir şey mi varmış ? nasıl işliyor bu sistem reis açıklar mısın?
Hocam ben bu yazılımı para verip kullandım ve vac ban yedim rage oynuyordum legit oynayınca bir sıkıntı çıkmıyor.
CSGO VAC Ban Yememe
İyi günler dilerim.
teşekkürler hocam bunun valorant versiyonu ne zaman çıkar tahmini?kral bu sistem oyuna girmeden önce bu dosyayı çalıştırınca steam dosyalarında değişiklilik yapıyor yani kısacası bypass gibi düşün bunun sayesinde vac ban yemiyorsun.
kral vanguard bypass için çalışıyorum phayton ile deniyorum inş olur olursa paylaşırım muhakkak takipte kal iyi günler.teşekkürler hocam bunun valorant versiyonu ne zaman çıkar tahmini?ve çıkar mı?
dostum bu bir hile değil adı ezglobal olmasına bakma sadece çalıştırınca bypass yapıyor o kadar asla ban yemessin hile deildir sonuçta.Hocam ben bu yazılımı para verip kullandım ve vac ban yedim rage oynuyordum legit oynayınca bir sıkıntı çıkmıyor.
tamamdır reis beklemedeyiz hadi bakalımkral vanguard bypass için çalışıyorum phayton ile deniyorum inş olur olursa paylaşırım muhakkak takipte kal iyi günler.
Post automatically merged:
dostum bu bir hile değil adı ezglobal olmasına bakma sadece çalıştırınca bypass yapıyor o kadar asla ban yemessin hile deildir sonuçta.
yardımcı olurmusuntamamdır reis beklemedeyiz hadi bakalım
Doğru bu arada zamanında bizde kullanıyoduk önerilir çift keleşe kadar çıktım
CSGO VAC Ban Yememe
İyi günler dilerim.
dostum zaten giriş yapmicaksın o kadar açılınca kapat sonra oynu girgiriş yapamıyorum yardımcı olun lütfen
üye girişi yazan yer açılınca ezglobal yazılımını kapatıyımmı açık mı kalsın ?dostum zaten giriş yapmicaksın o kadar açılınca kapat sonra oynu gir
kapat dostum yazılımı açınca zaten steam açılıyor açıldıktan sonra yazılımı kapatabilirsin sonra istediğin hile ile oyuna gir asla VAC ban yemiyeceksin. İyi günler dilerim.üye girişi yazan yer açılınca ezglobal yazılımını kapatıyımmı açık mı kalsın ?
dostum oarada yazdığım gibi programı açınca otomatik bir şekilde steamda açılıyor steam açıldıktan sonra yazılımı kapata bilirsin bip sesi de sende buga girmiş olabilir dostum. İyi günler dilerim.verdiğin programda eposta şifre istiyor dıt seside gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?