Benim oyunda bir problem var. Yere yatmıyor. Neden acabaHayır dostum rahatlıkla oyun oynamaya devam ederbilirsin.
Ama seninki farklı yan hesabımda herhangi vac ban yok yan hesabımdaki eski telefon numaram ana hesabımda kayıtlı yan hesabımı başkasına verecem belki hile açabilir vac ban yerse benim ana hesabım vac ban yermi?yemez. vac banli hesabima bagli aile hesabi olarak kullandigim yan hesabimda bile sikintisiz oynuyorum.
Bunu biliyorum telefon numaramı kaldırdım yan hesabımdaki eski telefon numaram ana hesabıma kayıtlı yan hesabım vac ban yerse ana hesabım vac ban yermiyimAynı numara 2 hesapta varsa ikisi de yer, birinde varsa sadece birisi yer.
yemez dostum.Ama seninki farklı yan hesabımda herhangi vac ban yok yan hesabımdaki eski telefon numaram ana hesabımda kayıtlı yan hesabımı başkasına verecem belki hile açabilir vac ban yerse benim ana hesabım vac ban yermi?
Post automatically merged:
Bunu biliyorum telefon numaramı kaldırdım yan hesabımdaki eski telefon numaram ana hesabıma kayıtlı yan hesabım vac ban yerse ana hesabım vac ban yermiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?