Caktırmadan oynama diye birşey var.csrkpremium + sirswagger paralı hileler memory adminleri yapamazlarmı ?vac bansız hile yapılsa bile overwatch den yakalanırsınız csrkpremium + sirswagger hilelerine bakabilirsin
Bekliyor Olacam Kardeşcs:go da vac bansız hile diye bir şey yok. kullandığın hilenin kodlarını güncel tuttuğun sürece hile tespit edilmez. steam hack bölümünde hileler paylaşılıyor. yarın güncel bir hile paylaşırım senin için.
İnşAllah dediğin gibidir kardeşimha ayrıca şunu da söyleyeyim artık csrk gibi hileleri kullanmayın paralı olsa dahi steam log tutup her türlü ban atıyor. 24 saatlik hileler daha güvenli 3 5 maç atıp çıkıyorum ve ban riski 0 oluyor.
mpgh denmi aldın yada dedğim hile ve yöntemlerden bitanesimi ama muhtemelen mpgh den aldınben 7 aydır kullanıyorum hala ban yemedi hesapve bedava
link istemeyin vermem yapan yapıyor
![]()
hocam dediklerimden başka hile bilmiyorum 3 ay araştıma yaptım bedava ve bansız bu söyledğin hayal gibi geliyorA Bit Smarter gibi hileler tavsiye etmiyorum. Ama benimde bildiğim ücretsiz bir hile var. Gerçektende yapan yapıyor. Daha ban yiyeni görmedim bu hileyle alakalı şikayeti olanıda görmedim. Gerçekten sizin araştırmanız sonucunda oluşan şeyler bunlar![]()
Bizide paylaş bizde nasiplenekben 7 aydır kullanıyorum hala ban yemedi hesapve bedava
link istemeyin vermem yapan yapıyor
![]()
Hacı bizide söyle ne oldugunu bilelimA Bit Smarter gibi hileler tavsiye etmiyorum. Ama benimde bildiğim ücretsiz bir hile var. Gerçektende yapan yapıyor. Daha ban yiyeni görmedim bu hileyle alakalı şikayeti olanıda görmedim. Gerçekten sizin araştırmanız sonucunda oluşan şeyler bunlar![]()
Aimtux Nasıl BirşeyMuhtemelen Aimtux Veya plathelperinkini söylüyorlar ama bilmiyorum
acık kaynaklı bi hile ama linuxa uygun herhalde bi exe veya dll halinde değil kendin düzenliyorsun anladığım kadarıylaAimtux Nasıl Birşey
Bekliyoruz O zaman HocamŞuan Csgo Fix Güncelleme Bekıyorum elımde güzel hackler var güncelleme gelsin VAC SORUNU ORTADAN Kalcaktır.