Çözüldü CSGO vac oyun oturumunuzu doğrulayamama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Eskiden oyun dosyalarını doğrula diyordum. Düzeliyordu şimdi olmuyor yeniden maça girmeye çalıştığımda aynı hatayı veriyor. Bildiğiniz başka çözümler varmı teşekkürler
Post automatically merged:

Dragon'un görev yöneticisindende kapatıp açtım yine olmadı bunuda yazayım

Çözüm
Aynısı dün benim de başıma geldi cs go yu kapat steam'den de çıkış yap bekle ondan sonra tekrar gir ve aynı şekilde hata alırsan yine oyunu kapat aynı şeyleri yap tekrar gir bu şekilde olması lazım ben bu şekilde çözdüm
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Aynısı dün benim de başıma geldi cs go yu kapat steam'den de çıkış yap bekle ondan sonra tekrar gir ve aynı şekilde hata alırsan yine oyunu kapat aynı şeyleri yap tekrar gir bu şekilde olması lazım ben bu şekilde çözdüm

Çözüm
AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Eskiden oyun dosyalarını doğrula diyordum. Düzeliyordu şimdi olmuyor yeniden maça girmeye çalıştığımda aynı hatayı veriyor. Bildiğiniz başka çözümler varmı teşekkürler

3. parti yazilim arkada calisan yazilimlari vs kapat duzelir

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

3. Parti yazılım varsa kapatman lazım eğer 3. parti yazılım yoksa dosyaları doğrulamanı öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...