CSGO Ve PUBG İçin hangi siteden satın alım yapabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Güvenilir ve bildiğiniz site,dc vs var mı ? ty şahısta olabilir bire bir lakin güvenemiyorum aracı falan lazım yada güvence...

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Gamemarkt benim bildiğim en sağlam tr sitelerinden birisi onun dışında hesapları geri alma durumları olduğu için ben kendin orijinal yerlerinden alma taraftarıyım ben de prime hesabını steamden kendi hesabima alacağım zaten

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Gamemarkt benim bildiğim en sağlam tr sitelerinden birisi onun dışında hesapları geri alma durumları olduğu için ben kendin orijinal yerlerinden alma taraftarıyım ben de prime hesabını steamden kendi hesabima alacağım zaten
hocam benim o kadar vaktim de yok zamanım da main hesabım banlı ondan dolayı bir hesap almam şart skinli,emek verilmiş anlarsın ya Hem PUBG için hem CSGO için rozeti olur şeyi olur öyle bakıyorum da satan da var ama güvemiyorum ki abi geri çekse 2 gün sonra ne yapacaksın hadi

Banlı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
hocam en iyi kendin alman çünkü site geri çekme olayında arkanda durur fakat senide çok yarar en sağlıklısı kendin alman ama gamemarkt önerebilirim tabi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hiçbir siteye güvenme her sitede patlak olur eğer ki sen oynayıp geçicem diyorsan itemsatış veya gamesatışta çok satışı olan garantili satanlardan al onun dışında ömürlük olması istersen kendi hesabına al

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Güvenilir ve bildiğiniz site,dc vs var mı ? ty şahısta olabilir bire bir lakin güvenemiyorum aracı falan lazım yada güvence...
skin diyorsan bynogame hesap diyorsan o sıkıntı, ben valo hesabımı satıyorum ama sen de onla ilgilenmiyorsun, pubg mobile mi steam mi arıyorsun

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İtemsatış gamesatış gamermarkt gibi sitelerden alabilirsin ama gamermarkt şuan en güveniliri bence bulabilirsen ordan al.

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
aracı olmadan hiç bir şekilde işlem yapma aksi takdirde dolandırılır sın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bynogame sağlam sitedir birçok farklı oyun için alışveriş yapmışlıgım war hiç sorun yaşamadım pubg için uc knghtonline için gb alımında vs

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
G2g is a good site too i have bought an account from their site.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
CSGO ve PUBG için Steam, G2A veya Kinguin gibi sitelere göz atabilirsiniz. Bunlar güvenilir ve bilinen sitelerdir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
memory hackers trade kısmını onerırım hocam

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
hesabını mı satacaksın yoksa item mi satacaksın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...