CSGO ya güncelleme geldi Hileler fixlendi (DLL)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Saat 6 da CSGO ya güncelleme Geldi Anti cheat güncellemesi Ve artık oyuna DLL inject edemiyorsunuz
Onetap Falan Hilelerin Hepsini test Ettim Tüm İnjectorler ile Hiç birisi açılmadı.
Bir tek sByte CSGO hilesi çalışıyor Eskiden kullanıyordum Çok iyi bi Hile Şuan çalışıyor çünkü LOADER olduğu için DLL inject etmiyorsunuz
csgo da bunu algılamıyor ve hileyle tekrardan Oynayabiliyorsunuz,

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
benim bu konu hakkında hiç bir şüphem yok bu site efso yenisini yaparlar demekki ben geçen o yüzden hile ile giremedim

Üye
5 HİZMET YILI
kanka bana bi yardımcı olur musun ben sbyte ile giremiyorum topluluk sunucularına direkt atıyor beni

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şuan tam çalışmıyor hile koruması ve biz açtığımızda hile korumasını oyun baya kasıyor betadan çıkarsa anca ozaman çalışır

Üye
5 HİZMET YILI
aga cs nin hile koruması berbat ki değiştirmedikleri sürece hiç bir gelişme olmaz

:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kanka dll'leri injecte edebiliyorsun fakat kendin visual studiodan kodlaman gerekiyor internetten gerekli dosya dll'lerini bulabilirsin (güncel sürümlerini)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bu csyi hileden arındırmak imkansız gibi bir şey elbet yeni hileler en yakında zamanda çıkar ve satılır

╰☆☆ ☆☆╮JUSTTEK ╰☆☆ ☆☆╮
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yakında Yeni Hilelerle Çıkar Sabredin

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aga zaten hileler max 1 hafta kullanılmayacak sonrasında bulucaklar bir yolunu memoryhackersın dışındakiler de

Üye
5 HİZMET YILI
vala bu hilelerin öün ztn alınmaz artık hile şirketleri o kazancı brakırmı sadece valve götürsün illaki bişi bulunur yada onunda güncellenmesi çıkar her hilede olmasa da belli hileler mutlaka çözüm sunacaktır çünkü insanlar para veriyor hilelere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...