Hilelere vesaire çözüm bulunmadığı sürece tamamen para tuzağı. Akış ve oynayışı bence çok hoş fakat boşa para vermiş gibi hissettiriyor valve sağ olsun. Biraz umursasalar iyi olacakValve' ın oyun umrunda değil ki Steam' den gelen paraya bakıyor. Valorant gibi oyunlar çıktıkça CS:GO biter diye düşünüyorum ki bunu düşünen bir ben değilmişim. E-sporcular bile bırakıyor yavaş yavaş.
Hele hile muhabbetine hiç girme. Ben neden 3. parti sitelere güveneyim faceit oynayayım mesela. Oyuna sözüm yok zamanında köpek gibi sabah akşam oynadığımı bilirim ancak dediğin gibi hilelerin boku çıktı ve çözüme kavuşmadıkça Steam' e girip Play butonuna basmam.Hilelere vesaire çözüm bulunmadığı sürece tamamen para tuzağı. Akış ve oynayışı bence çok hoş fakat boşa para vermiş gibi hissettiriyor valve sağ olsun. Biraz umursasalar iyi olacak
Aynı şekilde. Fazlasıyla para da kazandım boosttan, gayette sarıyordu fakat artık hilelerden dolayı baymaya başladı. Tamamen bıraktımHele hile muhabbetine hiç girme. Ben neden 3. parti sitelere güveneyim faceit oynayayım mesela. Oyuna sözüm yok zamanında köpek gibi sabah akşam oynadığımı bilirim ancak dediğin gibi hilelerin boku çıktı ve çözüme kavuşmadıkça Steam' e girip Play butonuna basmam.
Cs:GO'ya zamanın yüklü miktarda para yatırmama rağmen artık oyundan soğuttular.Bütün Skinleri satıp tamamiyle bıraktım bendeAynı şekilde. Fazlasıyla para da kazandım boosttan, gayette sarıyordu fakat artık hilelerden dolayı baymaya başladı. Tamamen bıraktım
Bu kadar saçma şey dönünce normal artık bunlar ya. Oyun kendi kendini soğuttu insanlardanCs:GO'ya zamanın yüklü miktarda para yatırmama rağmen artık oyundan soğuttular.Bütün Skinleri satıp tamamiyle bıraktım bende
Oyunda Artık E-spor oyuncuları bile durmuyor hepsi valorant'a geçti biz niye duralımBu kadar saçma şey dönünce normal artık bunlar ya. Oyun kendi kendini soğuttu insanlardan
Dragon Lore Çıkarmıştım bende4700₺' lik bir eldiven çıkartmıştım zamanından bu eldivenler ilk çıktığı sıralarda güzel para kazanmıştım hakkını yedik falan ama kazandığımızı da söyleyelim yani
En son sangal bırakmıştı sanırım, 4 kişi beraber valoya geçtiler. Adamlar da haklı ne diyelim csgo bitti iyiceOyunda Artık E-spor oyuncuları bile durmuyor hepsi valorant'a geçti biz niye duralım
Hilelere çözüm bu saatten sonra kökten anticheati düzenlemekle gelir yeni bi anticheat sistemi lazım oyunahilelere çözüm gelmez ise sadece düşüş olacak ve sürekli yeni hileler çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?