Türkiye'deki Suriyeliler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben geçen gün Tekirdağ merkezde duraklarda birkaç tane arapça reklam gördüm cok kötü oldum aglayasım geldi sinirden yavaş yavaş benlimizi kaybediyoruz ve her geçen gün artıyorlar ülkeyi arap ülkesi yapmak isteyen kişiler amacına ulaşıyor ve siyası açıdan bir kaç oy fazla almak için ellerinden geleni ardına koymucaklar olan bizlere olucak ne yazıkki

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ben geçen gün Tekirdağ merkezde duraklarda birkaç tane arapça ****** gördüm cok kötü oldum aglayasım geldi sinirden yavaş yavaş benlimizi kaybediyoruz ve her geçen gün artıyorlar ülkeyi arap ülkesi yapmak isteyen kişiler amacına ulaşıyor ve siyası açıdan bir kaç oy fazla almak için ellerinden geleni ardına koymucaklar olan bizlere olucak ne yazıkki
Aynen öyle. Yeni neslin onlara oy vermeyeceklerini bildikleri için 3-5 oy toplamak için ülkeyi araplaştırıyorlar. Umarım yarın bir gün çoluk çocuklarına bu araplar, suriyeliler, afganlar tarafından bir zarar gelir de akılları başına gelir diyeceğim ama gelmez bunların aklı başına falan.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
parti açsalar barajı geçerler :D

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
olmamaları gerektiğini düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Türkiye'deki Suriyeliler hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu an olmasa bile gelecekte ülkemizde büyük sorunlar çıkacağını düşünüyorum kendi açımdan. Bu sadece benim düşüncemdir.
bana göre giderek çoğalıcaklar ve bizlerin onların gitmesini istememiz yüzünden isyan çıkarıcaklar. en temizi şimdiden göndermek

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hayat onlara güzel vallah miss gibi devletten geçiniyorlar sanki sınır kapısı değil yol geçen hanı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Irkçılık yapmak istemiyorum ama kendi ülkemde mülteci gibi hissetmeye başladım.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
şuanda yavaş yavaş ülkeyi ele geçirmeye başladılar bile kafayı yersin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kendilerini bizden üstün görmeye başlamadıkları sürece biz misafir olarak kabul edebiliriz ne zaman haklarını istemeye başladıkları zaman işte büyük sıkıntı o zaman başlıcak kimse farkında değil ama onlarsız da bazı şeyler sıkıntıya girecek artık millet alıştı ucuza işçi çalıştırmaya bakalım sonu ne olacak

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
mersinde yaşıyorum bir mahalle var hepsi mi suriyeli olur ya...

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İçlerinde masumlar olsa da çoğu bizden daha iyi para alıyorlar bu ülkede ve daha iyi eğitim alabiliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...