İsmail acaba windows 10 olduğundan olabilir mi ?Bir Sürü Enjecte Programları Var Aslında Araştırırsan Bulabilirsin Noob Enjector'üde Deneyebilirsin
Sanmam Noob Enjectör Var Gadget İnjector Var Bunları Deneyebilirsinİsmail acaba windows 10 olduğundan olabilir mi ?
Bro şimdi ben dün windows 8 yüklü bir bilgisayarda senin projeni yani cold hacke benzettiğim projeyi D3D9_test environmentına inject edebiliyordum. ama şimdi test ekranı durduruldu hatası veriyor. sende iyi bir test ekranı var mı ?Sanmam Noob Enjectör Var Gadget İnjector Var Bunları Deneyebilirsin
Bende Test Ekranı YokBro şimdi ben dün windows 8 yüklü bir bilgisayarda senin projeni yani cold hacke benzettiğim projeyi D3D9_test environmentına inject edebiliyordum. ama şimdi test ekranı durduruldu hatası veriyor. sende iyi bir test ekranı var mı ?
Peki durduruldu hatasını almam işletim sistemimle mi alakalıBende Test Ekranı Yok
Durduruldu Hatası Senden Kaynaklı OlabilirPeki durduruldu hatasını almam işletim sistemimle mi alakalı
evet yada kodlardan kaynaklıdırPeki durduruldu hatasını almam işletim sistemimle mi alakalı