Darius

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Darius sağlam çar ama Hile+Caitlyn ile ben onu keserim bide kite yaparım yaklaşamaz bile çünkü Darius yavaş çar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Darius sağlam çar ama Hile+Caitlyn ile ben onu keserim bide kite yaparım yaklaşamaz bile çünkü Darius yavaş çar.
Dostum tamam yavaş çar fakat adam ghost alıp yandan bulut pelerini çekiyor çok feed değilsen dariusu kesmek imkansız gibi birşey ben hatırlıyorum dünkü maçımda mavi side'ın orda adamı 5 kişi sıkıştırdık 5 kanama yapıp hepimizin kafasına baltayı indirip penta attı sıkıntı şu canıda inmiyor basıyor tekrarlıyor

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
olabılır aslında dedıgı gıbı arkadasımızın caitlının duz vurus menzılıde fazla ama darıus hayalet basarsa yakalar

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Selam,arkadaşlar bu şampiyon araştırdım forumlarda oyunun ALLAHI, İLAHI vs. diye geçiyor bu şampiyon genelde oyunu pek oynayamayan master yi oyuncuları tercih ediyor tek amacı düz w q combosu olan 5 stack olduktan sonra 10 kişi gitesniz bile hepinizi kesen bir şampiyon merak ettiğim şu bu şampiyon bu kadar güçlü neden nerflenmiyor neymiş kolay ctlanıyormuş kaçamıyormuş zaten adamın kaçmaya ihtiyacımı var :D sen kaçıcaksın ct'ıda yok alıyor ghostu basıyor koşuyor üzerine boş iş hepsi ya herkes bronz eloda vs. güçlü yüksek eloda birşey yapamaz diyor ya adamlar hepimizi tekler korkusundan challenger eloda bile darius banlıyorlar nerflenmiyorda oyunda gördügüm yenilmesi %3 olan nadir şampiyonlar arasında lanede 3 kişi oynarsanız zar zor kesebileceğiniz bir şampiyonudur kendileri.
Doğru oyunla noxus kedisi oluyor kendisi fazla abartmayın

JDH

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Selam,arkadaşlar bu şampiyon araştırdım forumlarda oyunun ALLAHI, İLAHI vs. diye geçiyor bu şampiyon genelde oyunu pek oynayamayan master yi oyuncuları tercih ediyor tek amacı düz w q combosu olan 5 stack olduktan sonra 10 kişi gitesniz bile hepinizi kesen bir şampiyon merak ettiğim şu bu şampiyon bu kadar güçlü neden nerflenmiyor neymiş kolay ctlanıyormuş kaçamıyormuş zaten adamın kaçmaya ihtiyacımı var :D sen kaçıcaksın ct'ıda yok alıyor ghostu basıyor koşuyor üzerine boş iş hepsi ya herkes bronz eloda vs. güçlü yüksek eloda birşey yapamaz diyor ya adamlar hepimizi tekler korkusundan challenger eloda bile darius banlıyorlar nerflenmiyorda oyunda gördügüm yenilmesi %3 olan nadir şampiyonlar arasında lanede 3 kişi oynarsanız zar zor kesebileceğiniz bir şampiyonudur kendileri.
karşısında kayle veya counter ı gelince oyun sonunda bile iş görmüyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
xp de geri düşmezse birde ghostu varsa latede hertürlü iş yapar dari :d

Üye
5 HİZMET YILI
Как по мне дариус слишком сложный чемпион!

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
darius guy is too broken, too broken too over power
Post automatically merged:

dariusu garen zor ezıyor garen oynayan arkdaslarımız varsa dariusun karsısına almalarını tavsıye etmem
it's true my friend i am main garen and he is also very strong

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Darius otpler çok tehlikeli daha önce eu cha dari otp adam geldi 2 kere oyunuma adam 1 w 9 2 oyunuda taşıdı bilenin elinde güçlü

Conhecimento e Amor
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Champ é muito forte uma ótima escolha para se jogar

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
flash ve hayalet darius sahne şeridinde herkesi yok eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...