Dostum tamam yavaş çar fakat adam ghost alıp yandan bulut pelerini çekiyor çok feed değilsen dariusu kesmek imkansız gibi birşey ben hatırlıyorum dünkü maçımda mavi side'ın orda adamı 5 kişi sıkıştırdık 5 kanama yapıp hepimizin kafasına baltayı indirip penta attı sıkıntı şu canıda inmiyor basıyor tekrarlıyorDarius sağlam çar ama Hile+Caitlyn ile ben onu keserim bide kite yaparım yaklaşamaz bile çünkü Darius yavaş çar.
Doğru oyunla noxus kedisi oluyor kendisi fazla abartmayınSelam,arkadaşlar bu şampiyon araştırdım forumlarda oyunun ALLAHI, İLAHI vs. diye geçiyor bu şampiyon genelde oyunu pek oynayamayan master yi oyuncuları tercih ediyor tek amacı düz w q combosu olan 5 stack olduktan sonra 10 kişi gitesniz bile hepinizi kesen bir şampiyon merak ettiğim şu bu şampiyon bu kadar güçlü neden nerflenmiyor neymiş kolay ctlanıyormuş kaçamıyormuş zaten adamın kaçmaya ihtiyacımı varsen kaçıcaksın ct'ıda yok alıyor ghostu basıyor koşuyor üzerine boş iş hepsi ya herkes bronz eloda vs. güçlü yüksek eloda birşey yapamaz diyor ya adamlar hepimizi tekler korkusundan challenger eloda bile darius banlıyorlar nerflenmiyorda oyunda gördügüm yenilmesi %3 olan nadir şampiyonlar arasında lanede 3 kişi oynarsanız zar zor kesebileceğiniz bir şampiyonudur kendileri.
karşısında kayle veya counter ı gelince oyun sonunda bile iş görmüyorSelam,arkadaşlar bu şampiyon araştırdım forumlarda oyunun ALLAHI, İLAHI vs. diye geçiyor bu şampiyon genelde oyunu pek oynayamayan master yi oyuncuları tercih ediyor tek amacı düz w q combosu olan 5 stack olduktan sonra 10 kişi gitesniz bile hepinizi kesen bir şampiyon merak ettiğim şu bu şampiyon bu kadar güçlü neden nerflenmiyor neymiş kolay ctlanıyormuş kaçamıyormuş zaten adamın kaçmaya ihtiyacımı varsen kaçıcaksın ct'ıda yok alıyor ghostu basıyor koşuyor üzerine boş iş hepsi ya herkes bronz eloda vs. güçlü yüksek eloda birşey yapamaz diyor ya adamlar hepimizi tekler korkusundan challenger eloda bile darius banlıyorlar nerflenmiyorda oyunda gördügüm yenilmesi %3 olan nadir şampiyonlar arasında lanede 3 kişi oynarsanız zar zor kesebileceğiniz bir şampiyonudur kendileri.
darius guy is too broken, too broken too over powerSelam,arkadaşlar bu şampiyon araştırdım forumlarda oyunun ALLAHI, İLAHI vs. diye geçiyor bu şampiyon genelde oyunu pek oynayamayan master yi oyuncuları tercih ediyor tek amacı düz w q combosu olan 5 stack olduktan sonra 10 kişi gitesniz bile hepinizi kesen bir şampiyon merak ettiğim şu bu şampiyon bu kadar güçlü neden nerflenmiyor neymiş kolay ctlanıyormuş kaçamıyormuş zaten adamın kaçmaya ihtiyacımı varsen kaçıcaksın ct'ıda yok alıyor ghostu basıyor koşuyor üzerine boş iş hepsi ya herkes bronz eloda vs. güçlü yüksek eloda birşey yapamaz diyor ya adamlar hepimizi tekler korkusundan challenger eloda bile darius banlıyorlar nerflenmiyorda oyunda gördügüm yenilmesi %3 olan nadir şampiyonlar arasında lanede 3 kişi oynarsanız zar zor kesebileceğiniz bir şampiyonudur kendileri.
it's true my friend i am main garen and he is also very strongdariusu garen zor ezıyor garen oynayan arkdaslarımız varsa dariusun karsısına almalarını tavsıye etmem