darling in the franxx 2. Sezon ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Şu Animeyi Bi Sevemedim Gitti Sadece Deat Note İzlemiştim Animemi Bilmiom ama güzeldi
İnternette Çıkıcak Diye Haberler Var

Üye
7 HİZMET YILI
Geleceğine dair kesin bir bilgi yok. Herhangi bir açıklaması yapılmadı. Bende zero-two çiftini görmek isterdim.

Üye
7 HİZMET YILI
Bruh yeterince mutlu son ile bitti zaten küçük halleriyle buluştuklarını gördük bir otobot vakası daha yaşamayalım pls

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Çıkmasına dair söylentiler olsada malasef finalini vermiş bulunmakta.

Üye
7 HİZMET YILI
Maalesef ki çıkmayacaktır. Manga üzeri gidilmediğinden sıkıntılı bir seriydi. Kurgusu ve konusu belirsizdi. Yönetmeni bile, kimse final bilmiyor, ama en güzel şekilde sonlandıracağız dediği bir Anime'dir.. Pek umut etmesen iyi olur. 24.02.2019.'da Shounen Manga'da 40'ıncı Manga Bölümü yayınlandı Japonca, açıkça daha uzun yolu var. 60 yakın Manga Bölümü olacak. Eğer Manga Final sonrasında devam ederse, Ova olarak çıkabilir. Ama sanmam, final müthişti.

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Darling İn The FranXXX 2019-2020 tarihleri arasında faaliyete girecek animelerden bir tanesi ama ne yazıkki ilk sezondaki karakterler ve konusuyla alakalı olmayacaktır buda bekleyenleri üzecektir büyük ihtimal

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
manga K sına sorabilirsin

Üye
8 HİZMET YILI
Bilmiyorum Fakat Owari No Seraph Ne ZAMAN GELCEK YAW MIKA REISI ÖZLEDİM :D

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
daha bir duyuru vs. paylaşılmadı çıkacagına dair owari no seraph için takipteyim çevirisini ben yapacagım o animenin eger çıkarsa

кαяαηℓıктαуıм çσк кαяαηℓıктα...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Türkçe alt yazılı izliyorsan final bölümünün outrosunun son kısmında 2. sezon onaylandı yazısını görürsün eğer yoksa gelmeyecektir.

Üye
7 HİZMET YILI
ZEROTWO <3 yu çok severim anime karakterine aşıgım diyebilirim. ne kadar yıkığım yav :/ ama keşke gelse..

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2. sezon 2019 un sonlarına doğru yayımlancak ama bence böyle bitseydi daha iyi olurdu animeyi turkceanimeizle kanalından izleyebilirsiniz.
Post automatically merged:

Üye
7 HİZMET YILI
Düşünsenize 2. sezon geliyor çocukluktan gençliklerine doğru ilerliyor anime, daha sonra bir olay oluyor ve ikiside eskiden nasıl tanıştıklarını hatırlıyor franxx denen makinalara birlikte bindiklerini hatırlıyor sevgili oluklarını falan nekadar güzel olurdu düşünmesi bile heyecan verici... 02 çok tatlı ve güzel bir karakter sanki animeyle bir alakası yokmuş gibi süper tavırları davranışları umursamazlığı buna benzeyen anime de bulamadım üzücü)

Üye
7 HİZMET YILI
Darling İn The FranXXX 2019-2020 tarihleri arasında faaliyete girecek animelerden bir tanesi ama ne yazıkki ilk sezondaki karakterler ve konusuyla alakalı olmayacaktır buda bekleyenleri üzecektir büyük ihtimal
02 ile hero değişmesn sıkıntı olmaz bence

Arkadaşlar 2. sezon 2019 un sonlarına doğru yayımlancak ama bence böyle bitseydi daha iyi olurdu animeyi turkceanimeizle kanalından izleyebilirsiniz.
nasıl böyle bitmesi güzel yarım yamalak bitmiş gibi olmuş

Üye
6 HİZMET YILI
Bana çıkmaz gibi geliyor çünkü hepsi büyüdü çocukları falan oldu ve devam ettirmeye çalışırsalarda ilk sezon kaar iyi olmaz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...