.dat dosyasını açmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Başlıktada belirttiğim gibi .dat isimli bir dosyam bulunuyor bunu nasıl açarım? internette buna dair bilgi bulamadım.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
dosyanın içeriğini biliyor musun? yazı falansa dosya uzantısını txt olarak değiştir.

kısa araçtırma sonucu edindiğim bilgi

DAT dosyasını açmanızın en kolayı dosyanın üzerine çift tıklamaktır. Dosyanın açılması için bilgisayarınız varsayılan bir program önermiyorsa o halde .Dat dosyanızı açmak için diğer alternatiflere yönelebilirsiniz. .Dat dosyanız multimedya dosyalarının biri arasında yer alıyorsa VCDGear veya CyberLink PowerDirector gibi yazılımları kullanabilirsiniz. Eğer .DAT dosyası size maille birlikte ulaşmışsa bu durumda mail açmak için yardımcı olan Outlook, Outlook Express, Windows Live Mail veya Microsoft Exchange yazılımını kullanabilirsiniz.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
DAT Dosyası Nasıl Açılır?
Karşılaştığınız DAT dosyasının bilgisayarınızda yazılıma ilişkin metin, resim, video veya yapılandırma dosyaları içerip içermediğini anlamak zor olduğundan, bir dosyayı nasıl açtığınız, hangi bilgileri içerdiğine bağlı olarak değişir. Çoğu zaman, DAT dosyaları düz metin biçimindedir ve bunları herhangi bir standart metin düzenleyicisiyle açabilirsiniz.
Sorunun Cvp :) medya oynatıcı indirsen ``Güncel programlardan`` açılacaktır dostum.

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dosyam, bir exe dosyası arkadaşlar. :(

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
dosya uzantısını exe yapıp şansını dene. uzantıyı değiştirmeden önce yedeğini mutlaka al

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
dosya uzantısını exe yapıp şansını dene. uzantıyı değiştirmeden önce yedeğini mutlaka al
exe'ye çevirme mi? öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama deneyeceğim hocam teşekkürler.
Post automatically merged:

Konu kilitlenebilir. şeytan'a nalet, sildim dosyayı exe halinde indireceğim. :D

Güvendiğiniz bir cs6 linki varsa atar mısınız?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
exe'ye çevirme mi? öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama deneyeceğim hocam teşekkürler.
klasörde üstte Görünüm sekmesine tıkla orada Dosya adı uzantıları adında bi kutucuk olacak orayı işaretle dosyaların sonunda uzantıları görebileceksin örnek.dat mesela orada dat ı sil exe yaz.

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
klasörde üstte Görünüm sekmesine tıkla orada Dosya adı uzantıları adında bi kutucuk olacak orayı işaretle dosyaların sonunda uzantıları görebileceksin örnek.dat mesela orada dat ı sil exe yaz.
dediğin olayıda denedim dostum.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
büyük bir ihtimal sen bunu indirmişsin de içerisinde exe dosyası var zaten. antivirüs falan silmiş olabilir keşke hemen silmeseydin :)
23.jpg

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
aynı

Evet kardeşim aynı dosya ama boyutlara bak :) alttaki dosyası üstteki gerçek dosya.
orada sahte gerçek diye birşey yok ikisi de gerçek dosya.
alttaki exe yi açınca üstteki dosyayı kullanarak programı kuruyor, örnek olarak bin ve dat dosyası birbiriyle neredeyse aynı dosyalardır fotoğraftaki dosyaya bakarsan CODEX yazan ***** dosyası orada olmasa da olur, aoutorun.inf adı üstünde autorun, bu dosyanın cd de olduğunu düşün autorun dosyası sayesinde otomatik setup.exe açılır cd yi taktığında. geriye 2 dosya kalıyor biri setup.exe diğeri setup-1.bin biri 4mb diğeri 33gb

Adsız.jpg

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
orada sahte gerçek diye birşey yok ikisi de gerçek dosya.
alttaki exe yi açınca üstteki dosyayı kullanarak programı kuruyor, örnek olarak bin ve dat dosyası birbiriyle neredeyse aynı dosyalardır fotoğraftaki dosyaya bakarsan CODEX yazan dosyası orada olmasa da olur, aoutorun.inf adı üstünde autorun, bu dosyanın cd de olduğunu düşün autorun dosyası sayesinde otomatik setup.exe açılır cd yi taktığında. geriye 2 dosya kalıyor biri setup.exe diğeri setup-1.bin biri 4mb diğeri 33gb

Ekli dosyayı görüntüle 20105
hocam o dosyayı açmıştım saatler önce hiçbir tepki alamadım. şuan görev yöneticisinde açık gözüküyor zaten

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
attığım fotoğraftakini indirmiştiniz değil mi? ben de indireyim bakayım bi

marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
vallahi çok iyi olur ya. :D

bundan sonra da referans almadıkça güvenmem bu sitelere.
açınca altta bir şey çıkıyor sonra hata veriyor. daha iyi bir kaynak bulmak lazım.

1.jpg2.jpg

vallahi çok iyi olur ya. :D

bundan sonra da referans almadıkça güvenmem bu sitelere.
PSCS6 İNDİRME LİNKİ:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

arkadaşın verdiği linki denedim 1gb indirdi programı yükledi çalışıyor.
çalışıyor.jpg

Son düzenleme:
marvelous
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...