cinslik, psikopatlık canım öyle istiyornedeni nedir hocam
aşırı değil knk zaten hani anlatıyorum bitiyor devamı yok yad sürekli değil yoksa bende kendimi acınacak duruma düşürmekten her zaman kaçınırım... dost var düşman varBirçok insan hayatında yaşadığı zorlukları sıkıntıları veya travmaları paylaşmaktan hoşlanır ve bu insanların duygusal bağ kurmasına yardımcı olabilir gerçekten ama sürekli olarak kendini acındırman veya yaşantını abartman başkalarının sana karşı olumsuz bir bakış açısı geliştirmesine neden olabiliyor bu tür bir davranış başkalarının senin hakkında yanlış bir izlenim edinmesine neden olabilir iş yerinde veya yeni tanıştığın insanlarla konuşurken gerçekçi ve doğru bir şekilde kendini ifade etmek daha sağlıklı bir ilişki kurmana olanak sağlıyor düşüncesindeyim ben kendine olan güvenini arttırmak ve pozitif bir kişilik sergilemek diğer insanların seninle daha olumlu bir şekilde ilişki kurmasına yol açıyor haliyle de kendini abartmaya veya acındırmaya gerek yok kendini dürüst bir şekilde ifade etmek daha sağlıklı ve olumlu bir insan ilişkisi kurmanı sağlar bu şekilde tüm düşüncelerim
bende arada bir yapıyorumcinslik, psikopatlık canım öyle istiyorbiraz da sussunlar diye soru soruyu açıyor b enim yaşantı da o yüzden her boku soranı da sevmiyorum iki samimiyet oluncaa
Post automatically merged:
aşırı değil knk zaten hani anlatıyorum bitiyor devamı yok yad sürekli değil yoksa bende kendimi acınacak duruma düşürmekten her zaman kaçınırım... dost var düşman var
Neden yani?Bunu daha önce de yapan arkadaşım vardı insanların ona acıması hoşuna gidiyordu bazen korkutucu oluyordu söylediği yalanlariş yerinde olsun yeni tanıştığım insanlar olsun hayatımı veya yaşantımı anlatırken biraz ekliyorum veya acındırasyona giriyorum yada yarı da kesip bir şeyler oldu bir sıkıntılar ailevi falan diyorum cidden oldu ama hani kendimi bazen acındırıyorum bunu yapan var mı?
ben değil ama yakın bir arkadaşımda senin yaptığını yapıyor ve gayet memnun hayatındaniş yerinde olsun yeni tanıştığım insanlar olsun hayatımı veya yaşantımı anlatırken biraz ekliyorum veya acındırasyona giriyorum yada yarı da kesip bir şeyler oldu bir sıkıntılar ailevi falan diyorum cidden oldu ama hani kendimi bazen acındırıyorum bunu yapan var mı?
Bu durumun temelinde özgüvensizlik ve sevgi eksikliği yatıyor. Kendini acındırarak değer kazanmaya çalışan insanlar, gerçektende acınacak haldeler.iş yerinde olsun yeni tanıştığım insanlar olsun hayatımı veya yaşantımı anlatırken biraz ekliyorum veya acındırasyona giriyorum yada yarı da kesip bir şeyler oldu bir sıkıntılar ailevi falan diyorum cidden oldu ama hani kendimi bazen acındırıyorum bunu yapan var mı?
chat gpt gibi mesaj yazmış adamBirçok insan hayatında yaşadığı zorlukları sıkıntıları veya travmaları paylaşmaktan hoşlanır ve bu insanların duygusal bağ kurmasına yardımcı olabilir gerçekten ama sürekli olarak kendini acındırman veya yaşantını abartman başkalarının sana karşı olumsuz bir bakış açısı geliştirmesine neden olabiliyor bu tür bir davranış başkalarının senin hakkında yanlış bir izlenim edinmesine neden olabilir iş yerinde veya yeni tanıştığın insanlarla konuşurken gerçekçi ve doğru bir şekilde kendini ifade etmek daha sağlıklı bir ilişki kurmana olanak sağlıyor düşüncesindeyim ben kendine olan güvenini arttırmak ve pozitif bir kişilik sergilemek diğer insanların seninle daha olumlu bir şekilde ilişki kurmasına yol açıyor haliyle de kendini abartmaya veya acındırmaya gerek yok kendini dürüst bir şekilde ifade etmek daha sağlıklı ve olumlu bir insan ilişkisi kurmanı sağlar bu şekilde tüm düşüncelerim
ben tam tersi basitleştirip kısa anlatıyorum yada hiç anlatmıyorum ama böyle uzatmak acındırmak vb. gereksiz geliyo banaiş yerinde olsun yeni tanıştığım insanlar olsun hayatımı veya yaşantımı anlatırken biraz ekliyorum veya acındırasyona giriyorum yada yarı da kesip bir şeyler oldu bir sıkıntılar ailevi falan diyorum cidden oldu ama hani kendimi bazen acındırıyorum bunu yapan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?