demagoji yapma yerine göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
iş yerinde olsun yeni tanıştığım insanlar olsun hayatımı veya yaşantımı anlatırken biraz demagojiye giriyor ufaktan benim yaşadığımı yaşayan var mı? kendimi tabi ki küçük düşürmüyorum hiç bir insana

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Birçok insan hayatında yaşadığı zorlukları sıkıntıları veya travmaları paylaşmaktan hoşlanır ve bu insanların duygusal bağ kurmasına yardımcı olabilir gerçekten ama sürekli olarak kendini acındırman veya yaşantını abartman başkalarının sana karşı olumsuz bir bakış açısı geliştirmesine neden olabiliyor bu tür bir davranış başkalarının senin hakkında yanlış bir izlenim edinmesine neden olabilir iş yerinde veya yeni tanıştığın insanlarla konuşurken gerçekçi ve doğru bir şekilde kendini ifade etmek daha sağlıklı bir ilişki kurmana olanak sağlıyor düşüncesindeyim ben kendine olan güvenini arttırmak ve pozitif bir kişilik sergilemek diğer insanların seninle daha olumlu bir şekilde ilişki kurmasına yol açıyor haliyle de kendini abartmaya veya acındırmaya gerek yok kendini dürüst bir şekilde ifade etmek daha sağlıklı ve olumlu bir insan ilişkisi kurmanı sağlar bu şekilde tüm düşüncelerim

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
nedeni nedir hocam :D

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
cinslik, psikopatlık canım öyle istiyor :D biraz da sussunlar diye soru soruyu açıyor b enim yaşantı da o yüzden her boku soranı da sevmiyorum iki samimiyet oluncaa
Post automatically merged:

Birçok insan hayatında yaşadığı zorlukları sıkıntıları veya travmaları paylaşmaktan hoşlanır ve bu insanların duygusal bağ kurmasına yardımcı olabilir gerçekten ama sürekli olarak kendini acındırman veya yaşantını abartman başkalarının sana karşı olumsuz bir bakış açısı geliştirmesine neden olabiliyor bu tür bir davranış başkalarının senin hakkında yanlış bir izlenim edinmesine neden olabilir iş yerinde veya yeni tanıştığın insanlarla konuşurken gerçekçi ve doğru bir şekilde kendini ifade etmek daha sağlıklı bir ilişki kurmana olanak sağlıyor düşüncesindeyim ben kendine olan güvenini arttırmak ve pozitif bir kişilik sergilemek diğer insanların seninle daha olumlu bir şekilde ilişki kurmasına yol açıyor haliyle de kendini abartmaya veya acındırmaya gerek yok kendini dürüst bir şekilde ifade etmek daha sağlıklı ve olumlu bir insan ilişkisi kurmanı sağlar bu şekilde tüm düşüncelerim
aşırı değil knk zaten hani anlatıyorum bitiyor devamı yok yad sürekli değil yoksa bende kendimi acınacak duruma düşürmekten her zaman kaçınırım... dost var düşman var

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
cinslik, psikopatlık canım öyle istiyor :D biraz da sussunlar diye soru soruyu açıyor b enim yaşantı da o yüzden her boku soranı da sevmiyorum iki samimiyet oluncaa
Post automatically merged:

aşırı değil knk zaten hani anlatıyorum bitiyor devamı yok yad sürekli değil yoksa bende kendimi acınacak duruma düşürmekten her zaman kaçınırım... dost var düşman var
bende arada bir yapıyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
iş yerinde olsun yeni tanıştığım insanlar olsun hayatımı veya yaşantımı anlatırken biraz ekliyorum veya acındırasyona giriyorum yada yarı da kesip bir şeyler oldu bir sıkıntılar ailevi falan diyorum cidden oldu ama hani kendimi bazen acındırıyorum bunu yapan var mı? :D
Neden yani?Bunu daha önce de yapan arkadaşım vardı insanların ona acıması hoşuna gidiyordu bazen korkutucu oluyordu söylediği yalanlar

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Adamin hası bunu zaten yapmaz her zaman bu durumdan kaçınmışimdır kendini acindirma duygusuna bürunmeye gerek yok bir insan bunu yapiyorsa zayif bir kişiligi var demektir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Düzeltilmesi gereken bir psikolojik durum gibi geldi bana, daha sağlıklı iletişim kurmayı deneyebilirsin ileride sana sorun yaratır gibi geliyor. Çevrendeki çoğu insan da bu durumunun farkında olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
iş yerinde olsun yeni tanıştığım insanlar olsun hayatımı veya yaşantımı anlatırken biraz ekliyorum veya acındırasyona giriyorum yada yarı da kesip bir şeyler oldu bir sıkıntılar ailevi falan diyorum cidden oldu ama hani kendimi bazen acındırıyorum bunu yapan var mı? :D
ben değil ama yakın bir arkadaşımda senin yaptığını yapıyor ve gayet memnun hayatından :)

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kendini zayıf konumuna dusurme knk hayatın supermiş izlenimi ver bunun yerine saygınlıgın artar

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
arkadaşa katılıyorum kendini acındırmak kötü bişi sen kendin ol kendin gibi davran yeter

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bu durum türk insanının genlerinde mevcut.Acıtasyon seviyoruz, türk dizilerinin %90'ı bile bu durum üzerine kurulu nedense.Yaptığın şey bence yanlış kendini o duruma sokmamalısın bence.

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu durumun temelinde özgüvensizlik ve sevgi eksikliği yatıyor. Kendini acındırarak değer kazanmaya çalışan insanlar, gerçektende acınacak haldeler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
chat gpt gibi mesaj yazmış adam 😂

AMACIM ZARAR GÖRENLERE AZDA OLSA YARDIM EDEBİLMEK
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
ben tam tersi basitleştirip kısa anlatıyorum yada hiç anlatmıyorum ama böyle uzatmak acındırmak vb. gereksiz geliyo bana

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Kişilik yönünden zayıf halkada bulunan bir insansın. Bence kendi sınırlarını çizmen gerek.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kendine saygi gostermessen kimse sana ayni sekilde saygi gostermez. annen icin bile gecerli bu durum. bu tarz konularda daha derin bilgi edinmeni ayrica kitap okumani öneririm. kitaplar genelde kisisel saygi ve farkindalik gunumuzde olan seyleri fark etmende cok yardimci olurlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...