Haklısınız hocam forumdan arkadaş bulayım barihocam demir bronz bataklik biridir yanina 4 tane smurf alsan bile cikamazsin ordan sansin varsa maci 1 kille bile bitirsen cikarsin ama sana tavsiyem en az yanina 2 tane daha arkadas alip o sekilde ilerlemen belki cikarsin
Aimbot fiyatları aylık 1500 TL'den başlıyor hocamya iyi oynayan arkadaş bulcan yada aimbot aç
Forumdaki ultra üye olan ban yedirmiyor, ona kasabilirsin aslında.Aimbot fiyatları aylık 1500 TL'den başlıyor hocamBedava olanlar da ban yediriyor zaten.
ben platım bu oyunda aimden çok taktik önemli yani pusmak felan diye saçma sapan şeyleri dinleme ilk yapman gereken şey karşıyı mutelemek sonra toxicleri varsa mutele oyununa bak yanına preni alıpEkli dosyayı görüntüle 86033
Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bu ligten takımım yüzünden çıkamıyorum. Son 20 maçımda en kötü geçen maçım 7 20 resimde gördüğünüz 3. Maç. Gerçekten artık bıktım, bir tavsiyeniz var mı acaba?
tek çare radyant eloda bir arkadaş bulmak yada aim geliştirmekEkli dosyayı görüntüle 86033
Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bu ligten takımım yüzünden çıkamıyorum. Son 20 maçımda en kötü geçen maçım 7 20 resimde gördüğünüz 3. Maç. Gerçekten artık bıktım, bir tavsiyeniz var mı acaba?