arkadaşlarına gir ve herzaman duellocu iyi olmuyo bindde kontürol uzmanları güçlü meselaEkli dosyayı görüntüle 86033
Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bu ligten takımım yüzünden çıkamıyorum. Son 20 maçımda en kötü geçen maçım 7 20 resimde gördüğünüz 3. Maç. Gerçekten artık bıktım, bir tavsiyeniz var mı acaba?
nerede o aylık 1500 hocam maçı direkt sizin yerinize mi oynuyor ? valo pre girebiliriz bu arada sizinleAimbot fiyatları aylık 1500 TL'den başlıyor hocamBedava olanlar da ban yediriyor zaten.
aga oyun senin rakına göre adam vermiyo ben bronz1im karsıma altın fln geliyoEkli dosyayı görüntüle 86033
Arkadaşlar ne yapmam gerekiyor bu ligten takımım yüzünden çıkamıyorum. Son 20 maçımda en kötü geçen maçım 7 20 resimde gördüğünüz 3. Maç. Gerçekten artık bıktım, bir tavsiyeniz var mı acaba?
kendine dc sunucularindan takim bul demir iyi oynayan oyle gir baska türlü zorEkli dosyayı görüntüle 86033
Lig nedir?allah kolaylık versın bır batak tayız ınsallah cıkarız bende aynı durumdayım
Hocam ultra üyeye kadar kasıp zaman harcayacağıma aim kasarım daha mantıklı gibiForumdaki ultra üye olan ban yedirmiyor, ona kasabilirsin aslında.
Tercih meselesi ama ultra üyedeki harbi zevk veriyor.Lig nedir?
Post automatically merged:
Hocam ultra üyeye kadar kasıp zaman harcayacağıma aim kasarım daha mantıklı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?