Denizcilik için itü mü piri reis mi seçmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
denizcilik için itü mü piri reis mi seçmeliyim bilgisi olan var mı?

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Denizcilik bildiğin gibi yurt dışı piyasasında para var dostum,ayriyetten stajını yurt dışı firmasında yapabilceğin okulu tercih et bahsettiğin okulun iki kampüsüde benim bulunduğum yerde Tuzla'da burda bir çok arkadaşım var okuyan seçtiğin okuldan çok bölüm önemli çünkü ikiside gerçekten denizcilik olarak baktığın zaman kaliteli okullar benim kendi düşüncem piri reis bir adım önde çünkü , Tanker Pasific ve Zodiac bunlar yahudi şirketi olup denizcilik adına çok büyük şirketler piri reisten öğrenci alımı yaptığına şahit oldum yinede senin tercihin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hakkında hayırlısı olsun.

Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Yurt dışı için bağlantısı olan ve kendini tanıtmış bir yeri tercih et bildiğim kadarıyla itü daha iyi o yönden.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Denizcilik bildiğin gibi yurt dışı piyasasında para var dostum,ayriyetten stajını yurt dışı firmasında yapabilceğin okulu tercih et bahsettiğin okulun iki kampüsüde benim bulunduğum yerde Tuzla'da burda bir çok arkadaşım var okuyan seçtiğin okuldan çok bölüm önemli çünkü ikiside gerçekten denizcilik olarak baktığın zaman kaliteli okullar benim kendi düşüncem piri reis bir adım önde çünkü , Tanker Pasific ve Zodiac bunlar yahudi şirketi olup denizcilik adına çok büyük şirketler piri reisten öğrenci alımı yaptığına şahit oldum yinede senin tercihin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hakkında hayırlısı olsun.
Bunun üstüne diyecek pek bir şey yok fakat ekleyeceksem İTÜ daha tanınmış ve mühendislik adına Tr'nin en iyisi konumunda bir üniversite. Diğer yandan Piri Reis üniversitesi bir "denizcilik" üniversitesi. Bu nedenle "denizcilik" olgusu altında avantajları çok daha fazla olacaktır diye düşünüyorum. Ha, baktığın zaman gemi inşası ve gemi makineleri mühendisliği sıralamalarında İTÜ daha ön planda kalırken deniz ulaştırma işletme bölümünde sıralama bazında Piri Reis daha ön planda kalmakta. İlkinin sebebi büyük ihtimalle İTÜ'nün bir mühendislik okulu olmasından kaynaklı. Burada tercih senin gerçi, hangi bölümü okuyacaksın?

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
2 üniverste isim olarakta gayet iyi ama piri reis bu iş için itü'den daha önde kesinlikle piri reis

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bunun üstüne diyecek pek bir şey yok fakat ekleyeceksem İTÜ daha tanınmış ve mühendislik adına Tr'nin en iyisi konumunda bir üniversite. Diğer yandan Piri Reis üniversitesi bir "denizcilik" üniversitesi. Bu nedenle "denizcilik" olgusu altında avantajları çok daha fazla olacaktır diye düşünüyorum. Ha, baktığın zaman gemi inşası ve gemi makineleri mühendisliği sıralamalarında İTÜ daha ön planda kalırken deniz ulaştırma işletme bölümünde sıralama bazında Piri Reis daha ön planda kalmakta. İlkinin sebebi büyük ihtimalle İTÜ'nün bir mühendislik okulu olmasından kaynaklı. Burada tercih senin gerçi, hangi bölümü okuyacaksın?
gemi makineleri işletme mühendisliğini düşünüyorum
Post automatically merged:

teşekkür ederim. gemi makineleri işletme mühendisliğini düşünüyorum

Son düzenleme:
Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
gemi makinaları ve inşaa mühendisliği mezunuyum, mesleğin içinden birisiyim. Piyasanın en iyisi İTÜdür. Düşünmeden İTÜye geç.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bence piri reisi sec ama emin olabilirsinki iki uni de kotu degil

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Piri Reis'i seçmen daha mantıklı ama sen yinede detaylıca araştır

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bana kalirsa direkt bi pdrci bul yada o unide okumus kisilerin videolarini dinle akil hocalarin varsa akil hocana danis buradan olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kendine güveniyorsan piri reis seçmelisin seni daha iyi yerlere getirecektir üti hayatını alır

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Denizcilikte gerçekten az fark ediyor ama her şekilde itü. Prüde okuyan arkadaşım var denizcilik, cocuk memnun aslında ama bir yerde işe girerken üniversiten gerçekten çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...