Üye
denizcilik için itü mü piri reis mi seçmeliyim bilgisi olan var mı?
Bunun üstüne diyecek pek bir şey yok fakat ekleyeceksem İTÜ daha tanınmış ve mühendislik adına Tr'nin en iyisi konumunda bir üniversite. Diğer yandan Piri Reis üniversitesi bir "denizcilik" üniversitesi. Bu nedenle "denizcilik" olgusu altında avantajları çok daha fazla olacaktır diye düşünüyorum. Ha, baktığın zaman gemi inşası ve gemi makineleri mühendisliği sıralamalarında İTÜ daha ön planda kalırken deniz ulaştırma işletme bölümünde sıralama bazında Piri Reis daha ön planda kalmakta. İlkinin sebebi büyük ihtimalle İTÜ'nün bir mühendislik okulu olmasından kaynaklı. Burada tercih senin gerçi, hangi bölümü okuyacaksın?Denizcilik bildiğin gibi yurt dışı piyasasında para var dostum,ayriyetten stajını yurt dışı firmasında yapabilceğin okulu tercih et bahsettiğin okulun iki kampüsüde benim bulunduğum yerde Tuzla'da burda bir çok arkadaşım var okuyan seçtiğin okuldan çok bölüm önemli çünkü ikiside gerçekten denizcilik olarak baktığın zaman kaliteli okullar benim kendi düşüncem piri reis bir adım önde çünkü , Tanker Pasific ve Zodiac bunlar yahudi şirketi olup denizcilik adına çok büyük şirketler piri reisten öğrenci alımı yaptığına şahit oldum yinede senin tercihin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hakkında hayırlısı olsun.
gemi makineleri işletme mühendisliğini düşünüyorumBunun üstüne diyecek pek bir şey yok fakat ekleyeceksem İTÜ daha tanınmış ve mühendislik adına Tr'nin en iyisi konumunda bir üniversite. Diğer yandan Piri Reis üniversitesi bir "denizcilik" üniversitesi. Bu nedenle "denizcilik" olgusu altında avantajları çok daha fazla olacaktır diye düşünüyorum. Ha, baktığın zaman gemi inşası ve gemi makineleri mühendisliği sıralamalarında İTÜ daha ön planda kalırken deniz ulaştırma işletme bölümünde sıralama bazında Piri Reis daha ön planda kalmakta. İlkinin sebebi büyük ihtimalle İTÜ'nün bir mühendislik okulu olmasından kaynaklı. Burada tercih senin gerçi, hangi bölümü okuyacaksın?
teşekkür ederim. gemi makineleri işletme mühendisliğini düşünüyorumDenizcilik bildiğin gibi yurt dışı piyasasında para var dostum,ayriyetten stajını yurt dışı firmasında yapabilceğin okulu tercih et bahsettiğin okulun iki kampüsüde benim bulunduğum yerde Tuzla'da burda bir çok arkadaşım var okuyan seçtiğin okuldan çok bölüm önemli çünkü ikiside gerçekten denizcilik olarak baktığın zaman kaliteli okullar benim kendi düşüncem piri reis bir adım önde çünkü , Tanker Pasific ve Zodiac bunlar yahudi şirketi olup denizcilik adına çok büyük şirketler piri reisten öğrenci alımı yaptığına şahit oldum yinede senin tercihin yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hakkında hayırlısı olsun.
İtüdenizcilik için itü mü piri reis mi seçmeliyim bilgisi olan var mı?