hocam biraz haberlerden uzaklaş kafanı başka işler ile meşgül et biliyorum zor ama elimizden belirli şeyler dışında bişey gelmezSelam foruma mesajı gönderdiğim saat, Sabah'ın 7 si deprem bölgesinde değilim.
Ancak Depremin olduğu günden beri her gün hava aydınlık olana kadar uyuyamıyorum. Depremin olduğu gün henüz uyamamıştım.
Her yerden haber geliyor. Ve üzüntü, stres, çaresizlik.
İlk gün hiç uyumadım. Sonraki günler uyumayı deneyip, bir kaç ilaç içmeyi denedim. Psikolojimin kötü etkilendiğinin farkında olduğum için bir süre sora kendimi televizyon ve telefondan uzak tutarak dizi, film bakmaya çalıştım. Ama olmuyor. Yatağa yattıktan sonra kısa bir süre sonra tekrar uyanıyorum. Elime telefonu alıp ne oldu yeni gelişme var mı diye bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Burası belki bunu sormak için garip bir yer ama benimle aynı duyguları yaşayan var mı dertleşmek isterseniz dostlarım yanıt verebilirsiniz.
Duygusal bir kişilik değil de evde 2 kedim ve 1 kuş besliyorum. Böyle bir deprem de onları düşünmek ne yapabilirim gibi şeylere aklıma sürekli geldiği için rahatsız oluyorum. Rahatlatıcı müzikler ile uyumayı deniyorum. Başka çaremiz yok ne yazik ki. Deprem değil ihmal öldürür...uyku ilacı almalısın duygusal bir kişiliğin var anlaşılan haberleri pek izlemeni tavsiye etmem
maalesef ki evet ihmal öldürüyor umarım bu günler de geçecek rahat bir uyku çekecek herkes.Duygusal bir kişilik değil de evde 2 kedim ve 1 kuş besliyorum. Böyle bir deprem de onları düşünmek ne yapabilirim gibi şeylere aklıma sürekli geldiği için rahatsız oluyorum. Rahatlatıcı müzikler ile uyumayı deniyorum. Başka çaremiz yok ne yazik ki. Deprem değil ihmal öldürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?