Deprem Sonrası Psikolojim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hikayeniz, doğal afetlere hazırlıklı olmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor. Ailenizle birlikte sağ salim çıktığınızı duymak harika. Deprem sırasında güvende kalmak için diğer insanlara ne gibi tavsiyeleriniz var?

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Başımız sağolsun çok şey atlattık hocam çok geçmiş olsun :(

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
çok geçmiş olsun hocam seni tam olarak anlayabilmemiz mümkün değil fakat bizim bile sadece sosyla medyadan görmemiz psikolojimizi etkiledi. umarım iyi olursun <3

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Deprem den sonra baya pskolojimiz bozuldu ne zaman ne olcani da bilmiyoruz diken üstünde olduk allahin izniyle bişey olmaz inşallah

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
izmir depreminde aynı şeyi yaşamıştım. gerçekten yaşamayan bilemez o duyguyu. büyük geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka geçmişler olsun umarım kısa sürede atlatabillirsin bazen yazı yazmak iyi geliyor insana sakınmadan yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Allah yar ve yardımcınız olsun tüm dualarımız sizlerle

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle s.a. herkese deprem sırasında adanada yaşıyordum çok ağır depremi atlattık ve bina neredeyse yıkılacaktı deprem sırasında bulundugum kat (20) ci kattı depremi önce ufak defek sarsıntılar ile hissettim daha dogrusu bilgisayar bağımlısı birisi oldugum için çok monitöre bakmaktan başım dönüyor sandım başta sonra annemin yanına koştum ve anne deprem oluyor sanırım kalksana dedim ve aradan 5 saniye geçmedi bulundugumuz bina sağa sola yatmaya başladı annem babam ve ben birbirmize sarıldık resmen ölümü bekledik çok şükür olsun allaha bina nekadar hasar alsada çökmedi ve deprem çok az durulur gibi oldu ve 20ci kattan aşagıya koşa koşa düşe kalka indik ailem ile beraber şuan farklı bir şehirdeyiz tamamen taşındık ve üzerimden o geceki psikolojiyi atamıyorum heran aynı olayı yaşıyacakmış gibi tetikde duruyorum bunun stresinden miğdeme agrı giriyor sürekli agrı kesici alıyorum sürekli deprem oluyor sanıp dışarı koşuyorum dün gecede uykumda deprem oluyordu uyandım gerçekten deprem oluyor sandım ve evden dışarı koştuk ailem ile birlikte çığlık attım ve daha sonra sosyal medyaya baktık ve deprem olmadıgını ögrendik sizden tavsiyem kendime ne söylersem bu psikolojiyi düzeltebilirim bir türlü geceleri yatamıyorum banyoya tuvalete giremiyorum çok kötüydü dostlar o gece insan çaresiz 20ci katta ölmeyi beklemesi binanın bir sağa bir sola yatması anlatamam yaşamayanda asla anlıyamaz.
geçmiş olsun

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
gecmis olsun ne diyebilirim türkiyeden devlet yardim etmedi ya bir sey demiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
geçmiş olsun en yakın zamanda umarım ruhen ve bedenen iyileşirsin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum yardımlarımız hep sizinle oldu. Biz yetiştik sizlere geçte olsa

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Deprem ne yazık ki sağlam psikoloji bile olsa kolay atlatılamayan bir afet. Vakti zamanında dükkanımız yanmıştı kendi canımı zor kurtarmıştım. O günden sonra pek çok şey değişti hayatımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...