Teşekkürler enkaz altından çıkartık hepsini Allah şükür ama kalıcak yerimiz yokÇok geçmiş olsun umarım enkaz altında yakınınız yoktur
K. Maraş türk oğlu evimizin önünde 3 aile ile bir çadırda kalıyoruzdostum suan nerdesin.
İnternet üzerinden ahbap ve babala tv ile falan iletişime geçmeye çalış elbet yardımcı olacak birini bulurlarTeşekkürler enkaz altından çıkartık hepsini Allah şükür ama kalıcak yerimiz yok
Post automatically merged:
K. Maraş türk oğlu evimizin önünde 3 aile ile bir çadırda kalıyoruz
Geçmiş olsun hocam başka şehirlere gidiyor millet onu düşündünüz mü hiçArkadaşlar ben k.maraşın Türkoğlu ilçesinde oturuyorum ama depremden dolayı evimiz oturulmaz hale geldi yardım sever arkadaşlar 5 kişilik bir ailemiz var lütfen bir ev ayarlıyabilirmisiniz
şehir farkedermiTeşekkürler enkaz altından çıkartık hepsini Allah şükür ama kalıcak yerimiz yok
Post automatically merged:
K. Maraş türk oğlu evimizin önünde 3 aile ile bir çadırda kalıyoruz
Hocam şuan tam olorak nerdesinizArkadaşlar ben k.maraşın Türkoğlu ilçesinde oturuyorum ama depremden dolayı evimiz oturulmaz hale geldi yardım sever arkadaşlar 5 kişilik bir ailemiz var lütfen bir ev ayarlıyabilirmisiniz
kardeşim çok geçmiş olsun umarım 1 an önce kendinize ev bulursunuzArkadaşlar ben k.maraşın Türkoğlu ilçesinde oturuyorum ama depremden dolayı evimiz oturulmaz hale geldi yardım sever arkadaşlar 5 kişilik bir ailemiz var lütfen bir ev ayarlıyabilirmisiniz