Depresyon belirtileri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ergenlik olabilir bu süreçte okul hariç hiç birşeyi kafana takma bence sigarayada başlama yazık edersin kendine

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bro sokaktaki arkadaşlarınla bile bu durumu atlatabilirsin evde çok durma uyku yeri olarak gör evi dışarıda vaktini geçir dinlenmeye eve gel aileni de üzmeden dışarıda kızlarla konuş arkadaşlarınla takıl eğlenmene bak düzelicektir

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Psikologa görün oraya her giden deli veya hasta değildir insanlar bazen ruhunu dinlendirmesi gerekir ve en doğal birşeydir tavsiye ederim sakın kafana göre ilaç falan kullanma doğal yöntemlerden hallet unutma sen kendi kaderini yazıyorsun herşey senin elinde dostum :)

『S』『A』『I』『N』『T』
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
spor yapman gerek hala deprasyonda olursun fakat özgüvenin yüksek olur. İnsanlar sana ilgi gösterir emin ol

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
sakin ol ve sana iyi gelen şeyleri yapmayı dene umarım işe yarar

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kesinlikle psikatriste gidip destek almanı ve ona içini dökmeyi öneriyorum içini dökersen bir nebze de olsa kuş gibi rahatlayacaksın hafifleyeceksin

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
dostum gym başla kafanı dagıt aktive yarat kendine.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
psikiyatriste kendin gidemiyorsun ailen olması lazım

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
depresyon sebebinin ne olduğunu düşünüyorsun sence ? seni üzen şey ne belkide depresyonda olmayı sen istiyorsun böyle vakalar çok fazla yaşanıyor depresyonda olmasını gerektiren bir durum olmadığı halde depresyonda olan insan çok fazla ekonomoiyi falan dert ediyolar ama aslında durumları da iyi eğer böyle değilsen gerçekten üzüldüğün bir şey varsa psikoloğa görün özele görün para ver devlet bir şey yapmıyor kendim gittim gördüm hiç yardımı olmadı yapman gereken şey bir a4 e zevk alabilceğin şeyleri yazmak ve seni üzen şeyleri yazmak sonra bir program hazırlamak atıyorum kitap okumayı seviyorsun yaızcaksın sabah 11 de kitap okuma diye kötü alışkanık bilgisayarda vakit geçirmek interneti kapat biglisyarı kapat seni bunalıma sokan şeylere ulaşmak için çabalaman gereksin seni mutlu eden şeylere ulaşmak için çabalaman gerekmesin öyle bir düzenek oluştur emin ol etkisini görürsün ama kesinlikle psikoloğa görün önemli çok ciddi bir şey olduğuunu düşünmüyorum malum yaşından da dolayı umarım mutlu olursun :)

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam geçmiş olsun doktora gitmeniz gerekli maalesef ülkemizin durumları ile herkes bir kötü oluyor bunalıyor bazılarımızın hayatı iyi gitmiyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yaş gereği biraz sıkıntılı geçmesi normal bu dönemlerinin bunun farkında olduğunu düşünerek kendine iyi gelebilirsin. Psikiyatriyi ilk çözüm olarak görmemeni tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
o yollardan hepimiz geçtik geçiyoruz.. burası türkiye hepimiz sinir stres doluyuz malesef umarım iyi olursun dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...